Přejít k hlavnímu obsahu

Zajímá vás hudební skupina K/DA? Máme tu pro vás interview

9. 12. 2020 | 11:25 League of Legends
Virtuální k-popová skupina se nedávno po takřka dvouleté pauze opět vrátila na scénu. Nyní mohou fanoušci své oblíbené zpěvačky poznat z trochu jiné stránky – a to díky interview! Rozhovor vede Zhang Yadong, jeden z nejznámějších čínských hudebních producentů.
All Out
All Out

Během zhruba dvou a půl minuty Zhang vyzpovídá Ahri, Akali, Kai’Su i Evelynn, ačkoliv většinou za skupinu odpovídá právě Ahri. Na řadu se dostanou ty nejdůležitější otázky, které fanoušky zajímají, jako třeba ta, proč si skupina dala od vydání svého prvního hitu POP/STARS takřka dvouletou pauzu, než vydala svůj další song. Promluví i o svém novém albu.

„Byly jsme tak nadšené z přijetí POP/STARS. Chtěly jsme se ale ujistit, že nedovolíme tlaku z úspěchu uspěchat to, co vytvoříme dál,“ odpovídá Ahri, již následně doplňuje Kai’Sa: „Každá jsme si dala na čas, abychom našly naši další inspiraci.“ Jinak se K/DA chová jako každá jiná hudební skupina, smějí se, a hlavně dělají to, co je baví. Interview umožňuje zajímavý vhled do dynamiky skupiny v okamžiku, kdy zrovna není na pódiu. Jako každá jiná celebrita se členky K/DA potýkají s drby a nepravdivými informacemi, které přinášejí média.

„Člověče, ani jsem nevěděla, že jsem opustila skupinu, dokud jsem si o tom nepřečetla online!“ prohlašuje Akali. A co na závěr vzkazují svým fanouškům? „Jsme tak ohromené a vděčné za vaši podporu. Víme, že doba je teď těžká pro mnoho lidí,“ zakončuje Ahri. Na zmíněné interview se můžete podívat v následujícím videu. Nelekejte se, odehrává se v čínštině a angličtině, nechybí ale srozumitelné titulky.

Štítky: K/DA