Přejít k hlavnímu obsahu

Zamíří největší světový talent do G2? Částka se má pohybovat okolo 13,5 milionů korun!

30. 11. 2021 | 10:20 Counter-Strike 2 Přestup
Obrovský přestup mladého ruského talenta m0NESYho je na spadnutí. Podle spekulací by mělo G2 uvítat tohoto mladíka ve svých řadách po odehrání BLAST Premier Fall Finals a veřejnosti ho má v plánu představit již tento týden. Přestupová částka se údajně pohybuje u hranice 600 tisíc dolarů.
m0NESY
m0NESY
Zdroj: NAVI

S koncem PGL Majoru ve Švédsku a s blížící se zimní přestávkou se každoročně otevírá přestupové okno. To letošní vypadá opravdu velmi nabitě! Několika nečekaných změn jsme se již dočkali, avšak některé dosud stále stojí pouze na spekulacích, což je případ Ilyi "m0NESY" Osipova. Ten by měl být údajně velmi blízko jeho životního přestupu, který by mu otevřel bránu do nejvyšších pater světa CS:GO.

Největší zájem o jeho služby projevila organizace G2 Esports. Celý přestup se již bere jako hotová věc, ovšem oficiálně bude m0NESY představen údajně v tomto nebo příštím týdnu. Touhle dobou, po konci turnaje BLAST Premier Fall Finals, by se měli dolaďovat formality a hlavně samotná přestupová částka, jež se odhaduje na 600 tisíc dolarů ze struktur organizace NAVI. Není divu, že se cena za něj vyšplhala na tak vysokou sumu, když m0NESY dokázal svou formu potvrdit i v LAN prostředí na turnaji WePlay Academy League S2 Finals, kde podával konzistentní individuální výkony a celý turnaj završil s neuvěřitelným 1,30 ratingem.

G2 Esports se momentálně chystají na svůj předposlední turnaj tohoto roku, IEM Winter 2021, kde budeme svědky nečekaného návratu Kennyho "kennyS" Schruba. Legendární francouzský sniper se po tři čtvrtě roce opět podívá na server, a to z důvodu absence Nemanji "nexa" Isakoviće, který má klasické problémy s vízy. Zdali uvidíme m0NESYho do konce roku v barvách G2, ještě není jisté, ovšem vypadá to, že příští rok je pro tohoto mladíka již nalajnovaný a nám nezbývá než si na tuto novinu ještě chvíli počkat.

Štítky: G2, m0NESY
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.