Přejít k hlavnímu obsahu

Známe vítěze finálového turnaje jednotlivců Fortnite Trust!

26. 6. 2021 | 10:35 Fortnite
Celý Trust Fortnite 1v1 ZoneWars odstartoval sérií kvalifikačních turnajů ve středu 2. června, 9. a 16. června se pak odehrály druhá a třetí kvalifikace. Do finálového turnaje o celkový prize pool 9 000 Kč postoupilo celkem 32 hráčů, kteří si to rozdali formátem klasického pavouka. 
Trust Fortnite
Trust Fortnite
Zdroj: PLAYzone

Ve středu 23. června vyvrcholila série Trust Fortnite finálovým turnajem pro 32 vyvolených, kteří si svou místenku vybojovali úspěšným tažením v kvalifikaci. Absence dvou hráčů zapříčinila snížení počtu hrajících na 30, avšak nijak neovlivnila formát turnaje. Hlavním lákadlem bylo nejen to, že se hráči chtěli ukázat, ale i prize pool v celkové hodnotě 9 000 Kč, který si trojice nejlepších rozdělila následovně:

  • 1. místo: 5 000 Kč
  • 2. místo: 2 500 Kč
  • 3. místo: 1 500 Kč

Do předem naplánovaného formátu turnaje byly nalosováni jednotliví hráči a rozhodlo se tak, kdo se s kým utká a kdo by se eventuálně mohl potkat ve finále. Volného losu a postupu do dalšího kola bez jakékoli námahy se dočkali šťastlivci Pegaz. a MA2.

Hned v osmifinále se šance na výhru rozplynuly několika favoritům. Jedním z nich byl například aykkoxd, který v kvalifikačním turnaji neprohrál ani jednu ze svých sedmi her. Nadějný aykkoxd si vylámal zuby na Avl.Adisovi. Za zmínku z osmifinále určitě stojí i souboj mezi evilem76 a Dannym 321021. Oba aktéři se do finálového turnaje dostali s čistým štítem a cíle měli jen ty největší, ovšem vyhrát mohl jen jeden. Po těsném souboji se s turnajem nakonec rozloučil Danny321021.

První semifinálovou bitvu sehrál palo matusek společně s lukk lol, kterou ovládl první zmiňovaný a postoupil tak do finále celého eventu. Dalším účastníkem finále se stal jakubexe, když porazil evila76. Souboj o třetí místo pak zvládnul lépe evil76 a odnesl si tak cenu útěchy v podobě 1 500 Kč. Dosud neporaženi hráči - palo matusek a jakubexe se utkali ve finále a nikdo si netroufal predikovat, jak tento zápas dopadne. Finálový zápas o 5 000 Kč nakonec ovládnul jakubexe, jenž vyhrál 5 utkání v kvalifikaci a rovněž stejný počet v play-off. 

  •  1-gold jakubexe
  •  2-silver palo matusek
  •  3-bronze evil76

Celkový vítěz jakubexe ukázal své kvality a zůstal na CZ/SK scéně v rámci Trust Fortnite neporažen. Všechny zápasy a kompletního pavouka najdete zde.

Oblíbenou turnajovou Fortnite sérii vám přinášíme ve spolupráci se společností Trust a jejími produkty headset GXT 4371 Ward, klávesnice GXT 860 Thura a myš GXT 160X, které můžete vyhrát v doprovodných soutěžích na sociálních sítích PLAYzone. Takže nezapomeňte bedlivě sledovat naše příspěvky, máte totiž jedinečnou příležitost si odnést jednu z těchto parádních periferií!

Trust Fortnite
Trust Fortnite
Foto: PLAYzone
Štítky: Fortnite, Trust