Přejít k hlavnímu obsahu

Známe vítěze Vodafone GIGA Kvízu z letošního MČR v CS:GO

1. 12. 2021 | 15:00 Counter-Strike 2 MČR
Oblíbená tombola nikomu neunikla přímo na místě, o parádní ceny se však v uplynulém týdnu hrálo také ve Vodafone GIGA Kvízu. První odměny si ulovili už dříve fanoušci League of Legends, krásné odměny ale byly ve hře právě také při prodlouženém CS:GO víkendu.
Vodafone GIGA Kvíz
Vodafone GIGA Kvíz
Zdroj: grafika PLAYzone

Jak to celé fungovalo? Vodafone GIGA Kvíz od středy 24. do neděle 28. listopadu testoval vaši pozornost a znalosti esportové scény či gameplaye samotného. Na našem oficiálním Twitch kanále jsme v každé mapě celých pěti dní finálového turnaje pokládali v chatu otázky. Každá správná odpověď byla odměněna +10 body.

Po 33 otázkách se v čele nacházela pětice poctivých diváků, kteří si nenechali ujít celé Vodafone MČR v CS:GO. Odměny jsou krásné, především za 1. místo je cena hodně lákává, výhry si však mohou odnést jen tři. Proběhnout tedy muselo losování (video níže). Vítěze budeme kontaktovat přímo na Twitchi. Gratulujeme!

Výherci a jejich odměny:

  1. místo – Peterko_Nut – Vybraná služba od Vodafone na 12 měsíců zdarma dle výběru výherce a dostupnosti služby v místě jeho bydliště (telefonní tarif #jetovtobě Neomezený, telefonní tarif Neomezený Super, pevný internet 500 Mb/s, pevný internet 1 Gb/s nebo televizní tarif TV Komplet)
  2. místo – GymozartEsport – StatTrak™ AK-47 | Asiimov
  3. místo – pikoparno07 – AWP | Neo Noir
    Štítky: MČR
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.