Přejít k hlavnímu obsahu

Známý hráč Clash Royale danoboss přesedlává na kartičky

31. 5. 2020 | 18:52 Legends of Runeterra
Daniel "danoboss" Sehnoutek patřil k nejlepším hráčům česko-slovenského Clash Royale, jeho esportová kariéra ale v posledních měsících nabírala podivuhodný spád, který ho nyní zavedl až k Legends of Runeterra. V ní se bude o úspěchy snažit v dresu 21Phoenix.
danoboss
danoboss

Jméno Daniel "danoboss" Sehnoutek pro vás asi není neznámou. Jak by taky mohlo, vždyť danoboss byl prakticky od jejího vzniku až do začátku letošního roku přední postavou CZ/SK scény v Clash Royale. Po nemalou část své kariéry v této hře reprezentoval eSubu, v pozdějších částech minulého roku ale začínala kombinace danoboss a Clash Royale lehce skřípat, a na jeho konci dokonce oznámil konec své kariéry. Na začátku letošní sezóny se ale zase vrátil, reprezentovat měl organizaci 21Phoenix.

Jenže pak začal nabírat obří rychlost celkový úpadek domácího CR, a i když si samotní 21Phoenix svoji sestavu v lehce pozměněné podobě podrželi, danoboss se rozhodl se hrou, tentokrát už evidentně nadobro, skončit. Jenže to neznamená, že by naprosto zmizel z naší esportové scény! Jak už samotné poslední chvíle Danielovy Clash Royale kariéry napověděly, danoboss se v esportu vydal na velice zajímavou pouť, během níž nejen končil a znova se vracel do CR, ale také chvíli zkoušel třeba Brawl Stars, kde reprezentoval tým Sampi. Na jejím prozatímním konci je ale ještě jiný titul, danoboss totiž nyní zakotvil u přístavu jménem Legends of Runeterra. V této karetní hře od Riot Games bude své štěstí zkoušet opět v dresu 21Phoenix, jejichž LOR sestavu tak rozšiřuje na celkový počet tří členů.

Legends of Runeterra sekce 21Phoenix tedy nyní vypadá takto:

  •  Česká republika Samuel "TheKrysaa" Bouchal
  •  Česká republika Michal "titanballz" Rašek
  •  Slovensko Daniel "danoboss" Sehnoutek
Štítky: danoboss, 21Phoenix
miluju videohry a hlavně ligu legend