Přejít k hlavnímu obsahu

10 důvodů, proč dát Vainglory šanci

16. 8. 2016 | 17:58 Vainglory
Jistě vám v poslední době neutekl hype kolem mobilního gamingu. Velký boom zažívá také Vainglory, tedy MOBA hra na mobilní telefony či tablety. Pokud váháte s její instalaci, tak jsme si pro vás připravili 10 důvodů, že je správný čas na to začít hrát Vainglory právě teď!
Výchozí obrázek

Jistě vám v poslední době neutekl hype kolem mobilního gamingu. Velký boom zažívá také Vainglory, tedy MOBA hra na mobilní telefony či tablety. Pokud váháte s její instalaci, tak jsme si pro vás připravili 10 důvodů, že je správný čas na to začít hrát Vainglory právě teď!

1) Vainglory je vhodné naprosto pro každého.

Vainglory není žádný velesložitý titul, ve skutečnosti je tomu naopak. Doporučili bychom VG na zkoušku každému, kdo touží po opravdu zábavné mobilní hře. A to vše úplně ZADARMO! Androiďáci si z Google Playe mohou stáhnout zde, odkaz na iTunes pro jablíčkáře je tady.

2) Hraje se formátem 3 proti 3.

Ideální počet na týmovou hru. Třeba se vám podaří díky Vainglory najít nové kámoše, se kterými budete po večerech pařit. Jasně, dá se hrát i solo - ale to není ono, znáte to.

Vainglory

3) LoLkaři a Dotaři, zkuste novodobou MOBA hru.

Jak je psáno, tak je dáno. Mechaniky hry jsou v podstatě stejně, jen nehrajete na počítači, ale na mobilním telefonu nebo tabletu. Stále ještě neinstalujete? Už žádní Rusáci a Poláci!

4) Nemáte tolik času? Tak zapínejte Vainglory!

Časová nenáročnost je jeho velkou předností. Pokud potřebujete utíkat do práce či školy a máte maximálně 20 minut, je to tak akorát. Ti nejlepší pak mají ani ne za 10 minut hotovo!

5) Mobilní gaming je velká budoucnost!

Pokud byste chtěli v MOBA hrách prorazit do světa a nedaří se v jiných titulech, nastal váš čas. Bývalí hráči LoL, Doty, HotS, ba dokonce HoN si ve Vainglory určitě najdou nový domov.

Vainglory

6) Hrát můžete naprosto odkudkoliv.

Tím, že jde o mobilní hru, tak nemusíte ani sedět celé dny doma. Ať už sedíte v hospodě, na rodinné oslavě či na záchodě, prostor na jednu hru si najdete vždy. Nebo třeba v autobuse.

7) Vainglory rozjedete na každém telefonu.

Je tomu tak. Kdo v dnešní době nemá chytrý telefon? Nemusíte mít v kapse zrovna Samsung Galaxy S7 s raketovým pohonem, Vainglory rozjede každá šunka dnešní doby. Žádné výmluvy!

8) Jednoduchost + zábava = DEADLY COMBO!

Jednou Vainglory nainstalujete a cesta z kola ven bude těžká. Určitě je to přednost, protože se budete postupně zlepšovat a třeba i vyhrávat turnaje. Tak co vám brání?

9) Zapojíte se do tvoření nové komunity.

Pokud vás už nudí jiná hra a její komunita, ve Vainglory se jako hráč můžeš zapojit do tvarování vzorové hráčské komunity. Nestyď se a přidej se do Vainglory CZ/SK Facebook skupiny.

10) Staňte se Mistrem České republiky 2016!

A to nejdůležitější na závěr. Vzhledem k okolnostem byla v těchto dnech oznámena kvalifikace na Mistrovství ČR ve Vainglory, která bude startovat již koncem srpna - registrace přímo do ligy zde. Nenechte si ujít možnost stát se historicky prvním Mistrem ČR a začít tak psát historii Vainglory u nás! Zahrát a zúčastnit se může každý, nehledě na váš věk či pohlaví.

Štítky: Vainglory
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.