Přejít k hlavnímu obsahu

100 000 Kč v LoL turnaji na LanCraftu!

9. 3. 2015 | 20:41 League of Legends
League of Legends - hra, která dnes ukazuje směr vývoje progamingu. Těší se obrovskému zájmu hráčů i fanoušků, má ukázkovou podporu od výrobce a turnaje v ní patří k naprosté špičce. I na LanCraftu chceme držet krok s aktuální úrovní progamingu. Hlavní turnaj
Výchozí obrázek

League of Legends - hra, která dnes ukazuje směr vývoje progamingu. Těší se obrovskému zájmu hráčů i fanoušků, má ukázkovou podporu od výrobce a turnaje v ní patří k naprosté špičce. I na LanCraftu chceme držet krok s aktuální úrovní progamingu. 

LanCraft 2015 LoL

Hlavní turnaj

League of Legends s dotací 100.000 Kč je největším turnajem na LanCraftu 2015. Spolu s HS se bude jednat o turnaj, na který po následujících několik měsíců bude kladena veliká pozornost.

Samotnému turnaji budou předcházet online kvalifikace. Z nich získáme 8 kvalifikovaných týmů, které přímo na LanCraftu ve velké BYOC kvalifikaci doplní dalších 8. Výsledných 16 týmů se během soboty a neděle utká o výhru 100.000 Kč, která bude rozdělena mezi 3 nejlepší týmy.

Doprovodné turnaje

Po všechny dny LanCraftu budou admini v jednom kole. Zajistí vám řadu doprovodných turnajů v různých módech, aby tak ti, kteří z hlavního turnaje vypadnou, měli možnost vedle sledování postoupivších i dále soutěžit a vyhrát další ceny.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.