Přejít k hlavnímu obsahu

100 Thieves propouští CS:GO sestavu

31. 1. 2018 | 21:15 Counter-Strike 2
Americká organizace 100 Thieves právě propustila svou brazilskou CS:GO sekci.
Výchozí obrázek

Americká organizace 100 Thieves právě propustila svou brazilskou CS:GO sekci.

Je to snad smůla nebo tady už pracuje v plném nasazení karma? Mladá a pro CS:GO diváka zajímavá organizace 100 Thieves přichází nečekaně s důležitou informací. Poté, co se jejich brazilské pětici nepodařilo odcestovat na ELEAGUE Major kvůli problémům s vízy, přišla další rána v podobě neukázněného chování Vita "kNg" Giussepeho, který si tentokrát pustil pusu na špacír vůči přední osobnosti e-sport světa Duncanu "Thorinu" Shieldsovi. Rázem přišel opět kick ze sestavy. Někdo by si řekl, že by se už konečně mohl poučit z minulosti, nicméně druhá nejlepší brazilská sestava si pod vlajkou 100 Thieves už nikdy nezahraje. A vlastně nikdy nezahrála.

HEN1 si ještě počká, než si udělá další selfie. HLTV.org

Tým jako takový přišel pod křídla e-sport divize Cleveland Cavaliers začátkem prosince a i samotní manažeři do nich vkládali velké naděje. Zvlášť poté, co ještě v barvách Immortals vybojovali stříbrnou pozici na krakowském Major turnaji. Brazilci byli horcí favorité na turnaj v Bostonu, kam měli odjet v půlce ledna, nicméně úřady USA nedovolili hráčům vstup na jejich území a my jsme tak byli ochuzeni o jeden brazilský celek v soutěži.

"Posledních pět měsíců pracujeme dnem i nocí na tom, abychom přinesli našim fanouškům tu nejlepší možnou CS:GO sestavu. Bohužel, problémy, které přišly s vízi nás donutily zamyslet se nad dalšími kroky. Proto jsme se rozhodli udělat krok zpět a pro rok 2018 se nespojovat s žádným týmem.

Hráče jsme propustili a jsou nyní volnými agenty. Kdokoliv tedy může nyní hráče převzít," zní z centrály 100 Thieves.

Bývalá sestava 100 Thieves

{#Brazílie} Henrique "HEN1" Teles
{#Brazílie} Lucas "LUCAS1" Teles
{#Brazílie} Lincoln "fnx" Lau
{#Brazílie} Bruno "bit" Lima

{#Brazílie} Vito "kNg-" Giuseppe - propuštěn před týdnem
{#Brazílie} João "Felps" Vasconcellos - náhrada za kNg

Zdroj: HLTV