Přejít k hlavnímu obsahu

2. den na UGT pohledem mullDieho

29. 9. 2007 | 22:22 Counter Strike 1.6
Zdravím vás z AMD UGT v Litoměřicích!Je skoro deset hodin večer a nastala otázka, kdo napíše report z dneška. Jelikož jsme tu sedeli s Kvápou jen my dva, tak volba byla jednoduchá. Všichni přeci víme, jaký je Kvapík dřevo na psaní. Popíjím tu Plzničku od Plziho, dívam se na plátno, kde se právě odehravá zápas v CSS a přemýšlím, o čem vám vlastně budu psát. Tak to asi vemem od začátku.V noci mě ošahával Oskárek. Spíme vedle sebe, ale na jeho nezručnosti se projevil jeho mladý věk. Ale počitejte s tím, že za nějaký ty dva roky z něj bude robot nejen v CSku. Zato ráno bylo opravdu krásné, co si budem povídat. Po návštěvě místní diskotéky s názvem DISKOHRADEK jsem nedoufal v klidné ráno. Ono taky jít spát s vědomím, že nemám odehraný ani jeden zápas ve skupině a v sobě nepřiměřené množství alkoholu není žádná pecka. Když mě někdo ráno vzbudil kopnutím do partii, se kterými chci v budoucnu vyprodukovat nějakou tu hvězdu PG scény, jsem se jen tak převalil na bok a spal dál. Když se to opakovalo, rozlepil jsem oči a se zděšením zjistil, že máme hrát CW do skupiny. Pecka. Po ranní hygieně jsem zasedl za PC, nečekaně ho pustil a... A ono ****. Co s tim zase je? Ale nic, jen nefunguje net, takže nejde Steam. Zkusím to v offline modu. Funguje. Bohužel stejný problém měl můj opilý kolega cARLOS, avšak tomu to prostě nešlo. Po 2hodinovém rozstřelu jsme dospěli k závěru, že to asi nebude mít cenu hrát. Nakonec jsme teda nějaký ty zápasy odehrály, ale o tom tu psát nebudu.
Výchozí obrázek

Zdravím vás z AMD UGT v Litoměřicích!
Je skoro deset hodin večer a nastala otázka, kdo napíše report z dneška. Jelikož jsme tu sedeli s Kvápou jen my dva, tak volba byla jednoduchá. Všichni přeci víme, jaký je Kvapík dřevo na psaní. Popíjím tu Plzničku od Plziho, dívam se na plátno, kde se právě odehravá zápas v CSS a přemýšlím, o čem vám vlastně budu psát. Tak to asi vemem od začátku.

V noci mě ošahával Oskárek. Spíme vedle sebe, ale na jeho nezručnosti se projevil jeho mladý věk. Ale počitejte s tím, že za nějaký ty dva roky z něj bude robot nejen v CSku. Zato ráno bylo opravdu krásné, co si budem povídat. Po návštěvě místní diskotéky s názvem DISKOHRADEK jsem nedoufal v klidné ráno. Ono taky jít spát s vědomím, že nemám odehraný ani jeden zápas ve skupině a v sobě nepřiměřené množství alkoholu není žádná pecka. Když mě někdo ráno vzbudil kopnutím do partii, se kterými chci v budoucnu vyprodukovat nějakou tu hvězdu PG scény, jsem se jen tak převalil na bok a spal dál. Když se to opakovalo, rozlepil jsem oči a se zděšením zjistil, že máme hrát CW do skupiny. Pecka. Po ranní hygieně jsem zasedl za PC, nečekaně ho pustil a... A ono ****. Co s tim zase je? Ale nic, jen nefunguje net, takže nejde Steam. Zkusím to v offline modu. Funguje. Bohužel stejný problém měl můj opilý kolega cARLOS, avšak tomu to prostě nešlo. Po 2hodinovém rozstřelu jsme dospěli k závěru, že to asi nebude mít cenu hrát. Nakonec jsme teda nějaký ty zápasy odehrály, ale o tom tu psát nebudu.

Bylo po odpoledni a já se stavil v mém oblíbeném koutku pro adminy. Oblíbený se sice stal, až když Plzi přivezl nepřiměřené množství plzeňských pivek, které nakonec stejně zbylo pro mě, protože admini jsou hrozný abstinenti. Viď Marsíku a Kvápo. A když jsem u toho planetáře. Ten se tu objevil něco okolo 1né. Je pravda, že to nevím přesně, jelikož se tu pohybuji spoře oděný v kraťaskách, plážových žabkách značky Pillsner Urqell a tričkem, s nápisem Plzeň, tudíž nemám u sebe ani telefon, ani hodinky a ptát se neumím, jelikož jsem stydlivý. Na svou identifikační kartičku si napsal do kolonky jméno: Mars.cz a do hry vcelku logicky: "S úctou! :D". Pak už jsem ho viděl jen jednou, a to při řešení "problému".
To se k admin stolku dostavili hráči SNOB a zEro. Snob začal rozjíždět pecky, že mu zEro stojí za chrbtom a že si prostě nepřeje, aby u něj někdo stál. zEro mu oponoval, že kdyby "skládal", tak neřekné půl slova. Začala vcelku zajímavá hádka, kterou rozseknul kdo jiný než Mars. Chvilku dvojici pozoroval, pak se zamyslel a vykřl památná slova. "O M G, tak ste děti nebo co?" Kluci se zarazili, podívali se na něj a pokračovali ve svém flamu. Mars chvilku poslouchal dál a pokračoval se slovy: "Mě to přijde, jako když je jim deset." Už mi na tom chybělo jen: S úctou Mars. Bohužel to nepřišlo a kluci po několika minutách odešli. Mars opět vyřešil další problém!

Během dne se pak nic neodehrálo, nevzpomenu-li chlapce z Quake3, který se přisel omluvit Sopťovi za fopa, které vytvořil vyzvracením obsahu svého žaludku na tým 303. Doufám, že tím nechtěl vyjádřit názor na jejich hru.

Jinak je to tu fajn, odvezu si určitě strašně moc zážitků, hlavně s panem "15 minut", o které vám však řict nemůžu :p Možná v komentech. Teď mě už omluvte, musím jít komentovat finále WB, ve kterém hraje faB.UG a FU.sk. Prostě tu máte být, že.

 

Loučí se s vámi mullDie, teď už bez úcty :p

Zdroj: mullDie