Přejít k hlavnímu obsahu

Acer Predator bude součástí Utuberingu!

25. 4. 2016 | 17:26 Všechny hry
Acer Predator je značka, jež budí respekt již svým názvem. Pod touto sérií se totiž skrývají našlapané herní notebooky a desktopy, které utáhnou naprosto všechno!
Výchozí obrázek

Acer Predator je značka, jež budí respekt již svým názvem. Pod touto sérií se totiž skrývají našlapané herní notebooky a desktopy, které utáhnou naprosto všechno!

Stánek Acer Predator bude součástí PLAYzone arény v gaming zóně na obou zastávkách Utuberingu, které se na přelomu dubna a května v Praze a Brně uskuteční. Více o PLAYzone aréně a celém Utuberingu se dozvíte v podstránce zde.

Acer Predator

Pokud nevěříte, čeho jsou stroje Acer Predator schopné, přijďte jim dát na Utubering zabrat. Připraveny budou desktopy Acer Predator G6 společně s novou bombou s názvem G1, stejně jako herní notebooky v číslovaných sériích 15 a 17. Na všech těchto strojích budou předinstalované herní pecky, které si každý návštěvník může přijít zahrát.

Požitek z hraní pak doplní další produkty značky Acer Predator, konkrétně jde mimo herní periferie Acer Predator o 4K monitory Z35 a X34. Pokud se ptáte, co znamená číslo v názvu, tak jde o úhlopříčku v palcích. Tomu se říká plnohodnotný gaming, že ano?

Acer Predator

Pokud tedy zvažujete navštívit jednu ze dvou zastávek tohoto velkolepého festivalu YouTube zábavy, tak určitě neváhejte. Těšíme se na vás v PLAYzone aréně, kterou nenajdete nikde jinde, než v gaming zóně!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.