Přejít k hlavnímu obsahu

AF9: nEophyte získávají titul z RoG Masters

19. 12. 2015 | 11:56 Counter-Strike 2
O víkendu 19. až 20. prosince se ve Fabrice Svitavy uskuteční již devátý turnaj od Hitpointu s názvem ASUS FINALS 9. Na této akci se mimojiné odehraje i závěr RoG Masters #3, které se rozehrálo online fází a ve hře o ceny jsou čtyři nejlepší týmy.
Výchozí obrázek

O víkendu 19. až 20. prosince se ve Fabrice Svitavy uskuteční již devátý turnaj od Hitpointu s názvem ASUS FINALS 9. Na této akci se mimojiné odehraje i závěr RoG Masters #3, které se rozehrálo online fází a ve hře o ceny jsou čtyři nejlepší týmy.

UPDATE #3: nEophyte to dokázali a získávají titul šampiona třetí sezóny ligy RoG Masters, jejíž finále se odehrálo tento víkend právě na ASUS FINALS 9. Ve finále sice Majestic Lions vzdorovali, ale nepodařilo se napodobit zvrat ze semifinále a musí se tak spokojit se stříbrem.

UPDATE #2: Jestli pro někoho bylo nečekané, že eSuba prohrála semifinálový zápas a nedostala se tak do finále, tak ať radši dále nečte. I v zápase o třetí místo eSuba vyhrála první mapu, ale co se nestalo, po povedeném úvodu na infernu se její hra zhroutila. Výkon Gunrunners vyšperkoval Peter 'NaturalG' Turčan na třetí mapě de_mirage, kde 40 fragy dotáhnul překvapivě Gunrunners k bronzové pozici, eSuba končí bramborová.

UPDATE #1: Pokud bylo první semifinále jednostranné až nudné, tak druhý sobotní duel předčil veškerá očekávání. Na třech mapách se eSuba s Majestic Lions přetahovali o každý bod. Za stavu 15:12 mohl RDO z eSuby ukončit zápas, jenže si s 12 tisíci v kapse nekoupil defuse kit a následně nestihl zneškodnit bombu. A co osud nepřál, Majestic Lions ve dvou prodlouženích dokázali eSubu na infernu porazit a právě M.Lions vyzvou nEophyte ve finále.

ASUS Finals 9

ASUS FINALS od Hitpointu bývá každoročně velmi populární a svým přístupem dokáží organizátoři vždy vyvolat dostatečný hype v sále, atmosféra ve Svitavách je vždy výborná.

Na vyvrcholení RoG Masters #3 se probojovala čtveřice nejlepších čtyř týmů z online části. První dvě místa základní fáze obsadila eSuba a nEophyte, v následném čtvrtfinále pak Majestic Lions porazili eEriness a Gunrunners si poradili s Cyborg Factory, oba zápasy skončily výsledkem 2:0. Tyto čtyři týmy se tak poperou o titul mistra na ASUS FINALS 9.

Zápasy budou živě streamované na Twitch kanále Hitpointcz, který naleznete v dolní části článku. Datum a čas jednotlivých duelů pak můžete vidět přímo v pavouku vedle názvů týmů. O komentář se postará čtveřice Dev1, DeeThane, mycountry a shadye, analytikem bude Striker.

Co se týče sestav jednotlivých celků, tak hned trojice týmů bohužel nedorazí v plné sestavě. eSuba se bude muset obejít bez Kaparza, jehož nahradí azak, pětici nEophyte namísto barb1ho doplní KETUBOR a s Majestic Lions přicestuje vergiL jako náhrada za zerdice.

{#Slovenská Republika} eSuba{#Slovenská Republika} nEophyte
benq1, RDO, MonttY, HenkkyG, azakDEV7L, Frozen, queztone, ecko, KETUBOR
{#Slovenská Republika} Majestic Lions{#Česká Republika} Gunrunners
uno, fredi, giotive, BLUEE, vergiLsmetysh, oKKo, jEKYL, naturalG, reyloret

RoG Masters CSGO

ASUS FINALS 9 - ROG MASTERS CS:GO #3
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Slovenská Republika} nEophyte2   
 Sobota 10:30 {#Slovenská Republika} nEophyte2 
{#Česká Republika} GUNRUNNERS
0   
   Neděle 15:00 {#Slovenská Republika} nEophyte
{#Slovenská Republika} eSuba1  Vítěz
 Sobota 15:00 {#Slovenská Republika} Majestic Lions1 
{#Slovenská Republika} Majestic Lions
2   
     
  {#Česká Republika} GUNRUNNERS2 
   Neděle 10:30 {#Česká Republika} GUNRUNNERS
  {#Slovenská Republika} eSuba13. místo
 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.