Přejít k hlavnímu obsahu

AGN se vrací do CheckSix

9. 11. 2006 | 18:34 Counter Strike 1.6
Dva a půl měsíce zpět oznámila americká organizace CheckSix odchod svého CS týmu. Navzdory tomu, že hráči zůstali pohromadě a zformovali novou organizaci Aggression, dnes oznámili, že se vrací zpět pod CheckSix.Vše není vždy tak jasné, jak se na první pohled zdá. Mnoho lidí si myslelo, že Aggression se po odchodu Bobby 'kEEN' Aihama, který odešel do Pandemic, stanou inaktivními, on se však k týmu vrátil a s příchodem Shauna 'hostile' Catrona je tým zpět a zdá se silnější než kdy dřív.
Výchozí obrázek

Dva a půl měsíce zpět oznámila americká organizace  CheckSix odchod svého CS týmu. Navzdory tomu, že hráči zůstali pohromadě a zformovali novou organizaci  Aggression, dnes oznámili, že se vrací zpět pod CheckSix.

Vše není vždy tak jasné, jak se na první pohled zdá. Mnoho lidí si myslelo, že Aggression se po odchodu  Bobby 'kEEN' Aihama, který odešel do Pandemic, stanou inaktivními, on se však k týmu vrátil a s příchodem  Shauna 'hostile' Catrona je tým zpět a zdá se silnější než kdy dřív.

Zde je co o tom všem řekl  Jimmy 'jfogle' Koller:

"My jsme měli s CheckSix vždy výborné vztahy a víme že tam jsou lidé, kterým můžeme věřit a počítat s tím, že se dostaneme na většinu akcí. Prozatím nejsou dohodnuty žádné určité detaily naší spolupráce, ale mohu říci že budeme velmi šťastni pokud se budeme opět moci stát částí organizace x6."

A zde je kompletní sestava nyní již CheckSix:


 Bobby 'kEEN' Aihama
 Shaun 'hostile' Catron
 Jimmy 'jfogle' Koller
 Cyrus 'org' Habibi
 Peter 'supply' Lee

 Albert Hahn (Náhradník)

zdroj: www.nip-gaming.com