Přejít k hlavnímu obsahu

All-Star Barcelona 2016 startuje ve čtvrtek

7. 12. 2016 | 21:25 League of Legends
Čtvrtý ročník All-Star League of Legends hostí slunná Barcelona. Stejně jako loni v Los Angeles bude šest regionů včetně vítěze Wildcard turnaje rozděleno do týmů FIRE a ICE.
Výchozí obrázek

Čtvrtý ročník All-Star League of Legends hostí slunná Barcelona. Stejně jako loni v Los Angeles bude šest regionů včetně vítěze Wildcard turnaje rozděleno do týmů FIRE a ICE.

Na některé slavné duely se na Worlds nedostalo, nyní je na to ten správný čas. Na největším off-season turnaji se představí elitní oblíbenci ze všech regionů. Chybět tak nebude Faker, Bjergsen, Uzi nebo dvojice španělských miláčků xPekeho a Mithyho. Ačkoliv se majitel Origen prezentoval koncem sezóny jako ADC, nyní bude opět šance ho vidět na midu. Tedy, pokud se na tuhle pozici v jednom z herních módů vůbec dostane. Mithy se do Barcelony podívá jen díky tomu, že YellOwStaR po konci aktivní kariéry jako vítěz hlasování účast odmítl.

V celém klání bude proti sobě bojovat Team FIRE ve složení LCK, NA LCS a IWC proti Team ICE složeném z regionů LPL, EU LCS a LMS. Jednak se můžeme těšit na klasické duely těchto výběrů, ve čtyřech speciálních modech se pak jednotlivé regiony napříč týmem promíchají. Třešničkou bude "Tandem Mode", kde budou jednoho hrdinu ovládat dva hráči; jeden myš a druhý klávesnici. To vše pak doplní 1v1 turnaj, kde se představí všech 30 účastníků All-Star. Letos sice nebude mít Dash růžovou hlavu, ale i tak to bude mít určitě grády!

Team FIRETOPJGLMIDADCSUP
LCK{#Korejská republika} Smeb{#Korejská republika} Bengi{#Korejská republika} Faker{#Korejská republika} PraY{#Korejská republika} MadLife
NA LCS{#Korejská republika} Impact{#Korejská republika} Reignover{#Dánsko} Bjergsen{#Spojené státy americké} Doublelift{#Spojené státy americké} Aphromoo
IWC{#Vietnam} QTV{#Vietnam} Levi{#Vietnam} Optimus{#Vietnam} Celebrity{#Vietnam} RonOP
Team ICETOPJGLMIDADCSUP
LPL{#Čína} Mouse{#Čína} ClearLove{#Čína} We1less{#Čína} Uzi{#Korejská republika} Mata
EU LCS{#Francie} sOAZ{#Polsko} Jankos{#Španělsko} xPeke{#Švédsko} Rekkles{#Španělsko} mithy
LMS{#Tchaj-wan} Ziv{#Tchaj-wan} Karsa{#Tchaj-wan} Maple{#Tchaj-wan} BeBe{#Tchaj-wan} Albis

Štítky: All-Star, All-Stars
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.