Přejít k hlavnímu obsahu

Alza Battlegrounds: Turnaj o 20 000 Kč!

9. 6. 2016 | 13:41 League of Legends
Další vydání Battlegrounds se odehraje poprvé v historii v MOBA hře League of Legends.
Výchozí obrázek

Battlegrounds

Další vydání Battlegrounds se odehraje poprvé v historii v MOBA hře League of Legends.

Mnozí z vás jistě ví, že od letošního roku se společnost Alza.cz tlačí do progamingu a ve své Intel Game Zone v pražských Holešovicích uspořádala nejeden zajímavý event, na stejném místě se konalo také I. LAN finále PLAYzone lig. Po turnajích ze série Battlegrounds ve hrách Hearthstone nebo Counter-Strike: Global Offensive přichází na řadu také League of Legends.

Ano, zahrát si může naprosto každý! Narozdíl od předchozích turnajů Alza Battlegrounds se na ten následující v LoLku může registrovat úplně každý, dne 12. června od dopoledních hodin totiž proběhne velká kvalifikace. Samotný event o prizemoney v hodnotě 20 000 Kč se následně odehraje o týden později, nejlepší čtyři se utkají v sobotu 18. června o tuto krásnou částku, vítěz bere 12 500 Kč. Tak na co ještě čekáte? Více informací o turnaji naleznete na Battlegrounds.cz včetně odkazu na registraci a pravidel, nebo na oficiálním FB eventu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.