Přejít k hlavnímu obsahu

Bjergsen se stává dalším Red Bull atletem

13. 1. 2016 | 01:03 League of Legends
Red Bull rok od roku více proniká do elektronického sportu a tohle úterý oznámil dalšího hráče, který se stane oficiálně podporovaným Red Bull atletem.
Výchozí obrázek

Red Bull rok od roku více proniká do elektronického sportu a tohle úterý oznámil dalšího hráče, který se stane oficiálně podporovaným Red Bull atletem.

Red Bull

Společnost Red Bull podporuje různá sportovní odvětví a několikátým rokem se zajímá také o elektronický sport. Svými aktivitami podporuje jak hráče, tak i zajímavé eventy, jako je například série Red Bull Battle Grounds, jenž se ve StarCraftu II koná již od roku 2011.

Od tohoto týdne se navíc titulem sponzorovaného Red Bull atleta pyšnit další progamer. Jde již o druhého hráče League of Legends, Søren 'Bjergsen' Bjerg se zařadí do společnosti Enrique 'xPeke' Cedeño Martíneze. Není náhoda, že jde o dva nejsledovanější LoL hráče na síti Twitter.

Mezi dalšími sponzorovanými hráči je například i slovenský závodník a hráč TrackManie Erik 'hakkiJunior' Leštach, hráč Call of Duty Matt 'NaDeSHoT' Haag nebo Halo hráč Flamesword.

Red Bull

Již koncem loňského roku oznámila organizace Team SoloMid společně s Cloud 9 partnerství s Red Bullem, nicméně pro Bjergsena je tahle spolupráce ještě na vyšším levelu, než pro zbytek jeho týmu. Ale do jaké hloubky? To ví jen sám Søren, ale nic špatného to určitě nebude.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.