Přejít k hlavnímu obsahu

Blíží se neobvyklý turnaj CZ/SK streamerů

19. 1. 2017 | 22:59 Counter-Strike 2
Nejlepší tuzemští streameři se rozhodli pro sobotu 28. ledna uspořádat velký turnaj, ve kterém se objeví nejznámější česko-slovenské Twitch tváře!Nejspíš je sledujete na Facebooku, Instagramu nebo s nimi trávíte své volné chvíle mezi hodinami ve škole. Koukáte se na oblíbené sestřihy, nejlepší fragy nebo záznamy jejich vysílání. A teď je tu máte všechny pohromadě! Ty nejlepší čeští a slovenští streameři se rozhodli na sobotu 28. ledna zahrát si turnaj mezi sebou a pobavit nejednoho diváka!
Výchozí obrázek

Nejlepší tuzemští streameři se rozhodli pro sobotu 28. ledna uspořádat velký turnaj, ve kterém se objeví nejznámější česko-slovenské Twitch tváře!

Nejspíš je sledujete na Facebooku, Instagramu nebo s nimi trávíte své volné chvíle mezi hodinami ve škole. Koukáte se na oblíbené sestřihy, nejlepší fragy nebo záznamy jejich vysílání. A teď je tu máte všechny pohromadě! Ty nejlepší čeští a slovenští streameři se rozhodli na sobotu 28. ledna zahrát si turnaj mezi sebou a pobavit nejednoho diváka!

Jak můžete vidět v oficiální infografice, sešla se herní smetánka větších streamerů s těmi menšími. Vedle kapitána eEriness Romana "blade" Pilného uvidíte v akci i mistra ČR Petera "uno" Lipowského nebo komentátorské duo Lelek-shadye. Kromě nich se ale můžete těšit třeba i na KaterinuSuki nebo na ničitelku Haničku.

Formát turnaje je dosti netradiční oproti ostatním turnajům. V první řadě se bude hrát základní skupina, kde si každý s každým zahraje třikrát BO1, načež první dva postoupí do finále turnaje a zbylé dva týmy si zahrají o bronz (systémem BO3). V něm se pak bude bojovat o coiny od PVPro.

Sám Roman "blade" Pilný řekl na otázku, kdo je favorit a koho se bojí nejvíce odpověděl následovně:

"V každém týmu je někdo s velkým jménem, těžko říct komu se bude dařit. Popravdě moc nevím, jak hrají někteři streameři, kteří budou po naších bocích, takže těžko soudit. Ale Marvův tým vypadá podle mě asi jako největší rival, možná ještě Fílův tým s Lelkem. No a pokud se rozjede twistidlo, tak i jeho tým, je to fakt random. Chceme si to hlavně užít!

Na druhé straně výzvu vyhrát turnaj přijal i oblíbený Filel.

Jsem rád, že si zahraji s kamarády a užiju si super den. Výhra by pro nás byla velkým bonusem, ale těším se. Největšího soupeře vidím v týmu, kde je kapitánem Marv.

A komu budete fandit vy? Tipněte si, jak turnaj dopadne!

 

Štítky: csgo, streamer, Twitch