Přejít k hlavnímu obsahu

BLUEE přestupuje z M.Lions do eSuby!

12. 6. 2016 | 19:47 Counter-Strike 2
Spekulace se stávají skutečnými, nyní již oficiálně eSuba.CSGO tým oznamuje svého nového pátého, Radoslav 'rdO' Tóth v základní sestavě končí.
Výchozí obrázek

Spekulace se stávají skutečnými, nyní již oficiálně eSuba.CSGO tým oznamuje svého nového pátého, Radoslav 'rdO' Tóth v základní sestavě končí.

Jednu zajímavou změnu na naší CS:GO scéně nabídlo nedělní odpoledne. V posledních týdnech jsme mohli vídat eSubu na oficiálních zápasech s jiným pátým, než je právě rdO. Slovenský sniper nepřicestoval do Prahy ani na finále I. PLAYzone CS:GO ligy, kde týmu vypomáhal blade. Nyní se zdá být všemu konec a rdO se přesouvá na pozici šestého hráče a zejména streamera. Kdo se oficiálně stává novou posilou jednoho z nejlepších týmů u nás?

"Po opuštění Majestic Lions, kvůli dlouhodobě nevyrovnaným výsledkům, jsem několik dnů na to dostal nabídku od eSuby s nimi odehrát pár oficiálních zápasů," prohlásil pro web eSuby Jan 'BLUEE' Škaloud, nová posila eSuby. Tím je tedy potvrzeno i to, že Majestic Lions aktuálně procházejí změnami a jsou tedy opět ve čtyřech. Škaloud následně dodal: "Jak hráčům eSuby, tak i mně se náš herní projev zalíbil. Nyní jsem rád, že jsem v týmu, ve kterém máme stanovené společné cíle, u kterých se budeme snažit, aby vedly k úspěchům."

Majestic Lions

BLUEE (úplně vpravo) se naposledy jako lev představil před měsícem na LAN finále (Foto: Radek Vebr - PLAYzone.cz)

Po definitivní výměně Tótha se na pozici hlavního snipera v týmu přesouvá opět fredi, bude tedy zajímavé sledovat, jak to ovlivní herní styl eSuby. V nejbližší době můžeme vidět eSubu například v probíhajícím RoG Masters, případně na následném RoG Finals, nebo také na zahraničních online turnajích. Co k těmhle změnám oficiálně prohlásil kapitán týmu benq1?

"Takže po dlhšom čase sme nútení aj my trošku pozmeniť zostavu. Posledných pár týždňov alebo dokonca mesiacov sme boli na tom naozaj zle a snažili sme sa vyriešiť čo s nami bude. Dospeli sme k tomu, že potrebujeme vymeniť hráča a čierny peter padol práve na hráča rdO. K tomuto riešeniu sme sa dopracovali všetci spoločne a následne sme začali hľadať vhodnú náhradu. Po vyskúšaní viacerých hráčov sme sa rozhodli, že do tímu zoberieme hráča BLUEE, ktorý naposledy obliekal dres konkurenčného tímu Majestic Lions. Dúfame, že sme sa rozhodli správne a bude nám to klapať. Avšak rdO zostane stále v eSube a bude zatiaľ pôsobiť ako streamer a náš náhradník. Sme mu vdační za všetko, čo pre tento tím urobil a určite sa s ním ešte nadobro nelúčime."

Mimo to ve svém postu benq1 na Facebooku jako kapitán prozradil, že svoji roli hrálo také to, že rdO neměl zájem a čas na sobě pracovat tak, jak by si to představoval on a zbytek týmu. Nám nezbývá než popřát všem zúčastněným stranám hodně štěstí do budoucna.

Aktuální sestava eSuba.INTEL:

{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Luboš 'HenkkyG' Ilko 
{#Slovenská Republika} Martin 'MonttY' Melišek
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec
{#Česká Republika} Jan 'BLUEE' Škaloud

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba, Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.