Přejít k hlavnímu obsahu

Brazilský squad Begrip

9. 11. 2006 | 23:17 Counter Strike 1.6
Jeden z mezinárodně nejslavnějších týmů světa, Begrip Gaming, se rozhodl přijmout pod svá křídla další Counter-Strike 1.6 squad. Jejich cesta za ním vedla až do jedné z největších zemí světa - Brazílie. Země slunce, skvělého fotbalu, šampiónů z ESWC MiBr a jedné z nejrychleji se rozvíjejích e-sports scén na světě.Begrip bylo kontaktováno jedním z hráčů a manažeru Vasili "individ" Richardssonovi byla poskytnuta důležitá dema a jiné informace týkající se týmu. Po důkladném přezkoumání a zvážení všech pro a proti se vedení rozhodlo, že by těmto talentovaným borcům šanci dát mělo.
Výchozí obrázek

Jeden z mezinárodně nejslavnějších týmů světa, Begrip Gaming, se rozhodl přijmout pod svá křídla další Counter-Strike 1.6 squad. Jejich cesta za ním vedla až do jedné z největších zemí světa - Brazílie. Země slunce, skvělého fotbalu, šampiónů z ESWC brazilie.gif MiBr a jedné z nejrychleji se rozvíjejích e-sports scén na světě.

Begrip bylo kontaktováno jedním z hráčů a manažeru Vasili "individ" Richardssonovi byla poskytnuta důležitá dema a jiné informace týkající se týmu. Po důkladném přezkoumání a zvážení všech pro a proti se vedení rozhodlo, že by těmto talentovaným borcům šanci dát mělo.

Tento tým, skládající se z dřívějších hráčů klanů brazilie.gif adrena.intel a brazilie.gif GoldenGlory, má ty nejlepší možné podmínky k hraní. Nejenže všichni pocházejí z jednoho města, ale jejich manažer je navíc majitelem místního bootcampového centra.

Vlastník týmu Vasili "individ" Richardsson k tomu řekl následující:

"Byl jsem kontaktován jedním z hráčů a jeho manažerem a hned na to mi byla předložena dema. Nápad se mi velice zamlouval a dema navíc vypadala nekompromisně. Osobně si nemyslím, že by byli schopni nyní porazit MiBr, ale potenciál tam rozhodně vidím! Navíc mají pro hraní výborné podmínky. Znají se a mohou spolu trénovat po lanu."

Manažer a hráč týmu brazilie.gif Matheus "matt" Scalabrin:

"Vybrali jsme jedny z nejlepších hráčů z jihu a rozhodli se, že založíme tým, který by měl šanci se prosadit v některých turnajích v roce 2007. TC a raupp z adreny a já,
peke a flach z GoldenGlory. Nyní budeme tvrdě trénovat abysme se natrvalo usadili v TOP5 a zahráli kvalitní výsledky na těch důležitějších soutěžích"


brazilie.gif Matheus "matt" Scalabrin
brazilie.gif Eduardo "raupp" Raupp
brazilie.gif Thiago "TC" Cavaler
brazilie.gif Pedro "pkz" Mello
brazilie.gif Fernando "Flach" Flach

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF