Přejít k hlavnímu obsahu

Bude WCG 2012 a 2013 v Kunshanu?

2. 10. 2011 | 13:58 Všechny hry
Na povrch vystoupily nepotvrzené informace o příštím hostujícím městě pro World Cyber Games, čínském Kunshanu.Letošní ročník World Cyber Games, kam se také vydá naše eSuba, se koná v druhém největším městě Korei Busanu a my už máme první informace o příští zastávce světové "olympiády" ve více než deseti hrách na PC nebo Xbox 360.
Výchozí obrázek

Na povrch vystoupily nepotvrzené informace o příštím hostujícím městě pro World Cyber Games, čínském Kunshanu.

Letošní ročník World Cyber Games, kam se také vydá naše eSuba, se koná v druhém největším městě Korei Busanu a my už máme první informace o příští zastávce světové "olympiády" ve více než deseti hrách na PC nebo Xbox 360.

Čínský portál tatazu.com tvrdí, že se Brad Lee, generální ředitel WCG, po návštěvě Kunshanu rozhodl vybrat toto město pro ročníky 2012 a 2013. Jako důkaz portál přikládá dva neověřené obrázky, které jsou údajně pořízeny z oficiálních dokumentů. Na prvním obrázku můžeme vidět gratulace městu Kunshan jako hostujícímu městu WCG 2012 a 2013. Na druhém je údajný podpis Brada Leeho.

důkaz

Brad Lee

Budou příští dva ročníky WCG v Kunshanu?

Není však jasné, zda jsou tyto obrázky pravdivé, WCG se zatím k tématu nevyjádřilo. V případě potvrzení se tak můžou čínští fanoušci videoher těšit a evropští naopak smutnit, časové posuny totiž znemožňují evropanům sledovat průběh turnajů.

Zdroj: HLTV