Přejít k hlavnímu obsahu

Budoucnost cloudového hraní začíná s GeForce NOW

30. 9. 2015 | 15:18 Všechny hry
Lidé poslouchají muziku na Spotify. Sledují filmy a seriály na Netflixu. No a ukojení vášně herní by zkrátka mělo být také otázkou stisknutí jednoho tlačítka.   Právě proto představujeme GeForce NOW, cloudovou on-demand herní službu pro zařízení naší SHIELD rodiny. Objevuj, klikej, hraj, zažívej znovu a znovu
Výchozí obrázek

Lidé poslouchají muziku na Spotify. Sledují filmy a seriály na Netflixu. No a ukojení vášně herní by zkrátka mělo být také otázkou stisknutí jednoho tlačítka.  

Právě proto představujeme GeForce NOW, cloudovou on-demand herní službu pro zařízení naší SHIELD rodiny.

Objevuj, klikej, hraj, zažívej znovu a znovu

Zapomeň na hodiny strávené stahováním her. Streamovat nejnovější tituly z našich výkonných herních cloudových superpočítačů je otázkou  the latest titles from our powerful cloud-gaming supercomputers in an instant. With our streaming technology epic games such as The Witcher 3: Wild Hunt are never more than 30 seconds away.

GeForce NOW se stane tvou cloudovou knihovnou. Zahrnuje například LEGO kolekci, nebo Batman Arkham sérii. Oblíbené hry najdeš také pomocí hlasového vyhledávání.

Next Gen kvalita

GeForce NOW je první herní cloudovou službou schopnou streamovat v plném HD rozlišení 1080p a 60 snímcích za vteřinu. Měsíční poplatky budou činit 9.99 Euro a první tři měsíce členství jsou zdarma. GeForce NOW startuje v Evropě 1. října a knihovna obsahuje více než padesát oblíbených her. Další možností pro uživatele je zakoupení a hraní her, které nejsou součástí GFN knihovny.  

Získej nejnovější GeForce herní technologie jediným kliknutím

Celé GeForce NOW je o okamžitém přístupu. Nám ovšem zabralo celou dekádu než jsme vyvinuli a odladili technologie, které streamování her v GeForce GTX kvalitě do SHIELD zařízení umožňují.

GeForce NOW služba vyvinutá, vybudovaná a provozovaná společností NVIDIA. Veškeré součásti GeForce NOW jsme optimalizovali pro hraní. Máme herní ovladač s nízkou latencí, odladěné Tegra procesory pro SHIELD zařízení, pokročilý herní engine, který jsme vestavěli do výkonných serverů, poháněných kartami GeForce GTX. 

Proto si můžeš užít her naplno. Vychutnat si GameWorks vylepšení se všemi speciálními efekty. Navíc se služba bude rok od roku vylepšovat, jelikož do GeForce NOW budeme přidávat nový a výkonnější hardware i herní technologie.  

GeForce NOW si můžeš představit jako svůj herní superpočítač v cloudu. Next-gen hraní je teď snadné a otázkou okamžiku.  

Štítky: cloud, geforce now, nVidia