Přejít k hlavnímu obsahu

Card Masters: Vanik se Scruffym v Německu!

20. 10. 2017 | 12:14 Hearthstone
Ke konci října bude malebné německé městečko Bochumi hostit turnaj o dva a půl tisíce eur. A již první víkend kvalifikací si na něm své místo zajistil reprezentant eSuby Vanik.UPDATE #1: Během druhého víkendu kvalifikací se na turnaj zvládl kvalifikovat také Vanikův kolega, Scruffy. Na oba dva čeká cesta do Německa už tento víkend, zajímá-li vás, jak to v německém Bochumi vypadá, sledujte Scruffyho Instagram!
Výchozí obrázek

Ke konci října bude malebné německé městečko Bochumi hostit turnaj o dva a půl tisíce eur. A již první víkend kvalifikací si na něm své místo zajistil reprezentant eSuby Vanik.

UPDATE #1: Během druhého víkendu kvalifikací se na turnaj zvládl kvalifikovat také Vanikův kolega, Scruffy. Na oba dva čeká cesta do Německa už tento víkend, zajímá-li vás, jak to v německém Bochumi vypadá, sledujte Scruffyho Instagram!

Dvě z celkových čtyř kvalifikací na Card Master Series se odehrály uplynulý víkend. Naše barvy hájili například Scruffy s Vanikem, daleko se dostal také relativně neznámý TomioSlayer. Zbytku předních domácích hráčů bránila v účasti nejen Podzimní Sklizeň, ale především věková podmínika – brány tohoto turnaje se otevírají jen plnoletým hráčům. Buy-in na kvalifikaci byl 10€, přičemž si rovnou čtyři nejlepší zajistili jízdenku do Německa, kde na ně čeká turnaj, ze kterého si mohou odnést kus z dvou a půl tisíce eur.

Nepříjemnou pachuť z neúspěchu svých týmových kolegů v kvalifikaci na MČR smyl Vanik, jež si již první herní víkend zajistil postup. Na začátek kvalifikace Vanik smetl své německé soky ve skupině a z prvního místa postoupil do playoff. Tam svedl hned na úvod napínavý souboj s ukrajincem Countdown Expert, ve kterém na konec zvítězil 3-2. S vědomím, že výhra znamená postup, nedal v dalším kole Vanik soupeřovi šanci a zvítězil jasně 3-0. V následujícím souboji sice se stejným výsledkem prohrál, to ho ale nemuselo trápit, protože postup už měl v kapse! Další dvě kvalifikace se odehrají již tento víkend, Vanik tedy nemusí být jediný Čech či Slovák, jež bude v Německu hrát.

miluju videohry a hlavně ligu legend