Přejít k hlavnímu obsahu

Carzzy a Rufus spolu budou hrát španělskou LVP

9. 5. 2018 | 16:57 League of Legends
Matyáš "Carzzy" Orság mění tým a po zkušenosti v německé nejvyšší lize se stěhuje do španělské soutěže LVP SuperLiga Orange. Spolu s ním do týmu KIYF eSports Club zavítá také někdejší support týmu eXtatus, Radovan "Rufus" Moravec.„Po LCS je to největší evropská liga” říká Carzzy
Výchozí obrázek

Matyáš "Carzzy" Orság mění tým a po zkušenosti v německé nejvyšší lize se stěhuje do španělské soutěže LVP SuperLiga Orange. Spolu s ním do týmu KIYF eSports Club zavítá také někdejší support týmu eXtatus, Radovan "Rufus" Moravec.

„Po LCS je to největší evropská liga” říká Carzzy

Týmem, který oba posílí, je KYIF eSports Club. Tato organizace už se ve španělské lize pohybuje několik let, ale zatím se nikdy nedokázala dostat do top 4. To bude chtít česká botlajna změnit a probojovat se rovnou do nejlepší trojice, která by měla znamenat postup na European Masters. Parametry kvalifikace na další European Masters sice ještě nejsou známy, ale naposledy španělskou ligu reprezentovaly tři týmy, které si rozhodně nevedly vůbec zle. Proto se dá očekávat na dalším turnaji podobné zastoupení ze španělské ligy.

Jak se nechal Carzzy slyšet na svém facebooku, přes léto se budou oba Češi stěhovat do týmového gaming housu, kde by měli s týmem trénovat na plné obrátky. Pro Rufuse je to první zahraniční zkušenost, tak doufejme, že mu Carzzy jeho přechod ulehčí a společně je uvidíme na European Masters zřeba ve střetu s česko-slovenským zástupcem.

Kompletní obměna týmu

Carzzy a Rufus ale nejsou v týmu jedinými novými posilami. Spolu s nimi se do týmu připojil také bývalý midlaner EURONICS Gaming, Němec Zazee, který na jaře vyhrál německou ligu ESL Meisterschaft. V jungli zase nastoupí bývalý hráč Team Atlantis, Aesthetic, který vyhrál jarní split skandinávské ligy a na European Masters postoupil do play-off. Sestavu kompletuje někdejší rumunský toplaner britského týmu Wind and Rain, Orome, který se též zúčastnil hlavní fáze European Masters a v britské lize na jaře ukořistil bronzové medaile.

Sestava KIYF eSports Club

{#Rumunsko} Andrei "Orome" Popa 
{#Švédsko} Frank "Aesthetic" Norqvist  
{#Německo} Dirk "Zazee" Mallner 
{#Česká Republika} Matyáš "Carzzy" Orság 
{#Česká Republika} Radovan "Rufus" Moravec 

Carzzyho vyjádření:

Štítky: Carzzy, ERL