Přejít k hlavnímu obsahu

Celosvětové finále o 100,000$

16. 8. 2013 | 15:53 World of Tanks
NVIDIA GeForce eSports World of Tanks mezinárodní celosvětové finale startuje na PAX 2013 a je živě přenášeno Twitchem. Regionální vítězové z celého světa soutěží o $100,000, a právo vytahovat se exkluzivní zelenou GeForce blůzou 
Výchozí obrázek

NVIDIA GeForce eSports World of Tanks mezinárodní celosvětové finale startuje na PAX 2013 a je živě přenášeno Twitchem. 

Regionální vítězové z celého světa soutěží o $100,000, a právo vytahovat se exkluzivní zelenou GeForce blůzou 

SANTA CLARA, Kalifornie, 15. srpna 2013 – Historicky první NVIDA GeForce eSports World of Tanks Open Tournament bude kulminovat světovým finále na blížící se herní akci PAX v Showbox SoDo v americkém Seattlu v neděli 1. září od 19h tamního pacifického času. Celou událost vám bude živě přenášet Twitch, nejpopulárnější video a komunitní plaftorma pro hráče a společnost Wargaming. Finalisté z Číny, jihovýchodní Asie, severní i jižní Ameriky, Evropy a Ruska si to rozdají o slušnou várku grafických karet NVIDIA GeForce GTX a $100,000 vyplacených na dřevo! Zápasy budou vysílány živě na Twitch a k dispozici na vyžadání. 

“Dnes víc než kdykoliv předtím soutěžní hraní tlačí hráče a hardwarové nároky do extrému,” říká James Grunke, manažer programu GeForce eSports ve společnosti NVIDIA. “Tady v GeForce eSports se snažíme zvedat úroveň soutěže také tím, že hráče zásobujeme vybavením, které jim pomáhá vyhrávat. Společně s Wargamingem a Twitchem jsme vytvořili perfektně fungující tým, který zvládá divokou herní světovou válku na jedničku.” 

Po epických bitvách bude následovat ‘Party of 3’, největší ze všech party v rámci PAXu, kterou pořádá NVIDIA se svými turnajovými parťáky Wargamingem a Twitchem. Oslava začíná ihned po skončení turnaje o půl desáté večer a konat se bude na stejném místě tedy v Showbox SoDo. Je si jistý, že půjde o ultimátní PAX večírek takže se počítá s tím, že se pojede až do jedné hodiny po půlnoci. Návštěvníci budou bouřlivě diskutovat o hraní, zdarma popíjet a pojídat připravené občerstvení a stále mít šanci vyhrávat zajímavé ceny. 

“Je známo, že Twitch se na PAXu prezentuje opravdu ve velkém, takže se každoročně snažíme zvedat úroveň akcí, které pořádáme nebo kterých se účastníme,” říká Amber Daltonová, ředitelka marketing a eventů ve společnosti Twitch. “Tím, že streamujeme velké finále World of Tanks turnaje spolupořádaného NVIDIí a Wargamingem, jsme tuhle laťku letos rohodně zvedli. Dnes se eSport dostává do zpráv mnohem víc než tomu bylo dřív a i tahle akce myslím dobře ukazuje jeho sportovní duch a zájem diváků.” 

“V rámci velkého finále NVIDIA GeForce eSports World of Tanks v Seattlu vidíme nejlepší a nejšikovnější hráče World of Tanks z celého světa,” říká Caleb Fox, šéf sekce eSports společnosti Wargaming. “Tolik šikovnosti a talentu na jednom místě a soutěžení o skvělé ceny i spoustu peněz znamená, že tuhle akci si budou lidi dlouho pamatovat.” 

NVIDIA spolu se svými partnery, společnostmi EVGA a Razer, bude rozdávat skvělé produkty jako GeForce GTX 660 grafiky, WG zlaťáky, herní myši, různé PC příslušenství a spoustu dalších věcí. 

Vstup na NVIDIA GeForce eSports World of Tanks Grand Finals je volný s tím, že hráči potvrdí svoji účast (RSVP) na http://wot100kopen.eventbrite.com/ a podle toho jim bude potvrzen vstup (tzn. Kdo dřív přijde ten dřív mele…). Komunitní setkání hráčů World of Tanks začíná v neděli v 18:00 pacifického času (tzn. 5:00 ráno druhý den času středoevropského). Jeho první návštěvníci dostanou ke vstupence také drink zdarma. 

World of Tanks je týmová MMO hra věnovaná obrněné technice období poloviny dvacátého století. Jedná se o rychlou PC střílečku, ve které je kladen velký důraz na detaily výzbroje, herní ekonomiku a důležité eSport nástroje jako mód diváka nebo podpora replaye. Po celém světě má dnes více než 60 milionů registrovaných uživatelů. 

Oficiální pravidla a podmínky GeForce eSports World of Tanks Open Tournament jsou k dispozici na http://esports.geforce.com