Přejít k hlavnímu obsahu

České legendy v CS 1.6 turnaji na ICL 45

4. 3. 2018 | 20:19 Counter Strike 1.6
Populární maďarská akce Infinity Coliseum LAN se vrací s dalším nostalgickým turnajem. Po několika turnajích v Call of Duty se opět přesouvá ke starému dobrému Counter-Strike 1.6.UPDATE: Na maďarském turnaji nakonec nebude chybět ani česká účast! Na turnaj se totiž přihlásil také tým s názvem SkyRiders, který budou reprezentovat české legendy CS 1.6 scény, jmenovitě zEro, selby, Johan, efron a petras. Přejeme klukům hodně štěstí!
Výchozí obrázek

Populární maďarská akce Infinity Coliseum LAN se vrací s dalším nostalgickým turnajem. Po několika turnajích v Call of Duty se opět přesouvá ke starému dobrému Counter-Strike 1.6.

UPDATE: Na maďarském turnaji nakonec nebude chybět ani česká účast! Na turnaj se totiž přihlásil také tým s názvem SkyRiders, který budou reprezentovat české legendy CS 1.6 scény, jmenovitě zEro, selby, Johan, efron a petras. Přejeme klukům hodně štěstí!

Turnaje Infinity Coliseum LAN patří mezi velmi oblíbené nejen ve své domovině, ale i v Česku a na Slovensku. Kromě velkých CS:GO eventů však ICL pořádá i menší turnaje s nostalgickým nádechem. A právě takový turnaj připravují organizátoři pro vydání číslo 45, tentokrát ve hře Counter-Strike 1.6.

Turnaj se odehraje v budapešťském Infinity Esport Baru, kde se v "jedna šestce" bude bojovat 7. a 8. dubna. Organizátoři nachystali kapacitu pro 12 týmů. Ty budou rozděleny do dvou skupin, které se odehrají systémem každý s každým v BO1 zápasech. Nejlepší čtyřka z každé skupiny postoupí do play-off, to se pak odehraje double elimination systémem, přičemž horní pavouk se bude hrát BO3 systémem, zatímco spodní pouze BO1. 

Každý zájemce se může jako obvykle zaregistrovat do turnaje na webu organizátorů - www.lanseries.hu

Štítky: ICL
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.