Přejít k hlavnímu obsahu

Český hráč Thale míří do nové sekce Origen!

18. 1. 2017 | 21:04 League of Legends
Posun v kariéře zažije další z tuzemských hráčů, bývalé AD Carry eSuby Thale.Trendem na česko-slovenské scéně se stal úprk hráčů do zahraniční namísto pokusu o stvoření jednoho vysoce kvalitního týmu. Po několika dalších hráčích si našel zahraniční angažmá také bývalý hráč eXtaus, Fraternitas a naposledy eSuby Patrik 'Thale' Jírů. Shodou okolností jsme právě dnes oznamovali přestup jeho botlane parťáka Kamiliuse do anglického CycloneGG.
Výchozí obrázek

Posun v kariéře zažije další z tuzemských hráčů, bývalé AD Carry eSuby Thale.

Trendem na česko-slovenské scéně se stal úprk hráčů do zahraniční namísto pokusu o stvoření jednoho vysoce kvalitního týmu. Po několika dalších hráčích si našel zahraniční angažmá také bývalý hráč eXtaus, Fraternitas a naposledy eSuby Patrik 'Thale' Jírů. Shodou okolností jsme právě dnes oznamovali přestup jeho botlane parťáka Kamiliuse do anglického CycloneGG.

Thale si při změně působiště změnil také přezdívku, pod křídla Origen míří český hráč jako Sheriff. Bohužel to nebude do hlavního LCS EU týmu, nýbrž do nové sekundární sekce Origen.ESP, jenž vzniká z větší části španělského týmu PAM eSports. V této sekci mimo tří domácích hráčů figuruje také polský support a náhradník hlavního týmu Origen Iluzjonist.

Ještě pod bývalou organizací tým působil v nejvyšší španělské lize, kde bohužel z 18 zápasů získal jedinou výhru. Také dva posezónní turnaje bývalým PAM eSports moc nevyšly, bude tak zajímavé sledovat, jestli se jako zázrakem po posílení o českého hráče nezvednou!

Sestava týmu Origen.ESP:

{#Španělsko} Mario 'Yurner0s' González - TOP
{#Španělsko} David 'DahVys' Casco - JGL
{#Španělsko} Antoni 'Entei' Casasayas - MID
{#Česká Republika} Patrik 'Sheriff' Jírů - ADC
{#Polsko} Ireneusz 'Iluzjonist' Opaliński - SUP

Štítky: Origen, Thale
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.