Přejít k hlavnímu obsahu

Český support v nové sestavě Evil Geniuses?!

5. 12. 2013 | 20:19 League of Legends
Evil Geniuses už nemají příliš mnoho času na oznámení nové sestavy a včera spatřil světlo světa screenshot ze soukromého tréninku týmu, který vás jistě potěší!
Výchozí obrázek

Evil Geniuses už nemají příliš mnoho času na oznámení nové sestavy a včera spatřil světlo světa screenshot ze soukromého tréninku týmu, který vás jistě potěší!

Jako veřejné tajemství by se dal označit fakt, že trojice hráčů Evil Geniuses (jmenovitě yellowpete, Krepo, Snoopeh) bydlí již nějaký čas v Americe a připravují se na další sezónu LCS tam, k čemuž se vztahují také inforamce o tom, že právě tihle tři si za mořem složili nový tým, který by měli doplnit Innox na topu a Pobelter na midu. Údajně si brousili zuby na slot do zápasu o udržení v LCS od loni posledních Velocity, ovšem tenhle fakt není tolik podložen.

Zbylí dva hráči EG, tedy Wickd a Froggen, zůstavají v Evropě a v soloQ poctivě trénují na novou sezónu. Ovšem není to jen soloQ, co vyplňuje jejich veškerý volný čas. Včera se totiž na Redditu objevil screenshot, který poodhaluje, jak by mohla vypadat sestava Evil Geniuses pro zápas v rámci "Bitvě o Atlantik".

1

Tyto dva známé dánské hráče by dle screenshotu z privátního scrimu měl doplnit Shook v jungli, o kterém se říká, že byl dlouhodobě nejlepším junglerem amatérských týmů. Dále v sestavě figuruje bývalé AD Carry a poslední zbylý hráč týmu Lemondogs Tabzz.

Kdo je pátým do party vás všechny určitě potěší. Pro Martin 'Kazmitch' Hamalčíka je tohle obrovská příležitost v herním životě a i když to stále není oficiální, je skoro jasné, že se s týmem ukáže v "Bitvě o Atlantik" a podle výkonů se uvidí jeho budoucí působení v sestavě. Každopádně všichni držte Martinovi palce, ať má Česká republika druhého progamera!

Pravděpodobná sestava Evil Geniuses:

{#Dánsko} Mike 'Wickd' Petersen - Top Laner
{#Nizozemsko} Ilyas 'Shook' Hartsema - Jungler
{#Dánsko} Henrik 'Froggen' Hansen - Mid Laner
{#Nizozemsko} Erik 'Tabzz' van Helvert - AD Carry
{#Česká Republika} Martin 'Kazmitch' Hamalčík - Support

Zdroj: reddit.com
Štítky: Evil Geniuses
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.