Přejít k hlavnímu obsahu

ČILICHILLI mediálním partnerem MČR

19. 10. 2012 | 10:46 Všechny hry
PORCE PĚKNĚ OSTRÉHO ČTENÍ NA WEBU A V ČASÁKU - www.cilichili.cz se stává mediálním partnerem Mistrovství ČR v počítačových hrách 2012.  
Výchozí obrázek

PORCE PĚKNĚ OSTRÉHO ČTENÍ NA WEBU A V ČASÁKU - www.cilichili.cz se stává mediálním partnerem Mistrovství ČR v počítačových hrách 2012.

 

ČILICHILLI Logo

 

O čem to celé je?

Nejlepší čtení na webu, brutální legrace, super videa a horoskop, který vám týden za týdnem pokazí celý rok. Prostě web a časák, bez kterých nemůžete být! Nebereme si servítky! Přinášíme články ze všech sfér lidského bytí, například i o mrtvých celebritách

"Když si prohlédnete žebříček nejlépe vydělávajících mrtvých celebrit, který každoročně vydává časopis Forbes, pravděpodobně vás napadne, že čistě z byznys hlediska je lepší celebrita mrtvá než živá. Třeba takový Elvis po sobě nechal 5 milionů - dnes každoročně vydělává víc než desetkrát tolik. Dokonce i úplně nešoubyznysový Albert Einstein (respektive jeruzalémská Hebrew University, které odkázal své dědictví) vydělává na slavné rozprostovlasatělé podobizně slušných 10 milionů ročně. Když máte v rukou bezpečně zvěčnělou popikonu, máte zkrátka vyhráno. Nemusíte se starat o její výstřelky a skandály, utěšovat ji, když se nervově zhroutí, a jen počítáte, jak se vám sypou tantiémy. Snad jediná nevýhoda je, že svého koně nemůžete vypustit jednou za čas na turné."

Výtažek z článku Jak vydělat na mrtvých

Web ČILICHILLI.cz se přidává na seznam mediálních partnerů Mistrovství, které se již tento víkend odehraje v kongres hotelu Jezerka v Seči!

Mistrovství ČR 2012

Jako v minulém roce, i tentokrát se Mistrovství ČR v počítačových hrách bude konat v Kongres Hotelu Jezerka (www.hotel-jezerka.cz). Už tento víkend se ti nejlepší ze různých her sejdou na jednom místě, aby bojovali o titul Mistra ČR. Loni se na závěrečný turnaj se kvalifikovalo téměř 200 účastníků v různých hrách, kteří si rozdělili více než čtvrt milionu korun v cenách. Jejich soupeření sledovalo v přímých přenosech internetové televize PLAYzoneTV celkem 118 tisíc diváků.

 

 

Vše, co k MČR 2012 víme, máme již vydané v novinkách pod tagem MČR 2012. Jakékoliv dotazy můžete zasílat na e-mail s adresou projekt manažera PLAYzone, Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz.

Štítky: MČR 2012