Přejít k hlavnímu obsahu

Clanbase Eurocup XIV - známe vítěze

2. 3. 2007 | 00:01
14. ročník jedné z nejprestižnějších soutěží v Evropě Clanbase Eurocup byl včera konečně odehrán. Finále, ve kterém se střetli klany Dignitas a digitalMind, mělo být sice odehráno do 22. února, ovšem problémy obou klanů nedovolily odehrát zápas do tohoto data, tudíž byl nahrazen novým termínem. Ten byl stanoven na středu 28. února. Toto datum se bohužel stalo osudným pro klan digitalMind, za které musel nastoupit ve finále manažer klanu reck.
Výchozí obrázek

14. ročník jedné z nejprestižnějších soutěží v Evropě Clanbase Eurocup byl včera konečně odehrán. Finále, ve kterém se střetli klany  Dignitas a  digitalMind, mělo být sice odehráno do 22. února, ovšem problémy obou klanů nedovolily odehrát zápas do tohoto data, tudíž byl nahrazen novým termínem. Ten byl stanoven na středu 28. února. Toto datum se bohužel stalo osudným
pro klan digitalMind, za které musel nastoupit ve finále manažer klanu  reck.

To Team-Dignitas udělal před finálem příjemnější změnu a to nahrazení Philla "palmz" Palmera Martinem "mint" Rödjerem, bývalým hráčem  Serious-Gaming. Tomu se s týmem nakonec podařilo zvítězit nad nizozemským celkem 25:20 a zopakovat tak úspěch z minulého roku, kdy Eurocup taktéž vyhrál, ovšem ještě v barvách Serious-Gaming.

 Team Dignitas [25:20]  digitalMind
První mapa: Toujane [13:11]
Druhá mapa: Dawnville [12:9]

Konečné pořadí:
1.místo:  Team-Dignitas
2.místo:  digitalMind
3.místo:  internet Sports

Zdroj: http://www.clanbase.com/