Přejít k hlavnímu obsahu

CLG mají konečně v gaming housu junglera!

6. 2. 2014 | 12:58 League of Legends
Severoamerický tým Counter Logic Gaming se v začátku jarní části sezóny potýkal problémům se sestavou, které jim zapříčinil příchod nového junglera.Marcel 'dexter1' Feldkamp se v prosinci připojil k CLG jako nový jungler. Do Ameriky odcestoval krátce poté, ovšem v týmu nebyl na plný úvazek, ovšem pouze na zkoušku, což zapříčinilo problémy s vízem a Feldkamp se musel vrátit do Evropy.
Výchozí obrázek

Severoamerický tým Counter Logic Gaming se v začátku jarní části sezóny potýkal problémům se sestavou, které jim zapříčinil příchod nového junglera.

Marcel 'dexter1' Feldkamp se v prosinci připojil k CLG jako nový jungler. Do Ameriky odcestoval krátce poté, ovšem v týmu nebyl na plný úvazek, ovšem pouze na zkoušku, což zapříčinilo problémy s vízem a Feldkamp se musel vrátit do Evropy.

0
Sestava CLG pro letošní sezónu - Zleva: Link, dexter, Doublelift, Nientonsoh, Aphromoo.

Counter Logic Gaming tak musel odehrát první tři týdny americké LCS včetně super-weeku s hostem. První dva herní týdny se v týmu ukázal legendární HotShotGG a poslední týden také jeden z dlouholetých a věrných hráčů CLG Chauster, který se tak dostal do sestavy CLG již na čtvrté pozici a kdo ví, třeba se ještě někdy ukáze na topu. Link se musel dočasně přesunout do jungle, tudíž Team CLG nemohl předvádět tak kvalitní výkony.

I přesto jsou CLG jsou momentálně na čtvrtém místě LCS NA. Bude tak zajímavé sledovat, jak se změní jejich výkony po příchodu junglera z Evropy, který údajně zapadl do týmu opravdu skvěle. První šanci se ukázat v nové pětici budou moci hráči CLG v neděli večer proti Evil Geniuses.

Nynější sestava Counter Logic Gaming:

{#Spojené státy americké} Zach 'Nientonsoh' Malhas - Top Laner
{#Německo} Marcel 'dexter1' Feldkamp - Jungler
{#Spojené státy americké} Austin 'Link' Shin - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Yiliang 'Doublelift' Peng - Marksman
{#Spojené státy americké} Zaqueri 'Aphromoo' Black - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.