Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud 9 expandují do Evropy

5. 1. 2014 | 11:37 League of Legends
Známý americký tým Cloud 9 expanduje do Evropy a to nabráním druhého týmu do svých řad.Cloud 9 HyperX je v současnosti jedničkou americké scény, která před pár týdny dokonce jednoznačně porazila fnatic v turnaji Battle of the Atlantic, čímž část scény překvapila. Nyní tahle značka míří i do Evropy, když pod tagem C9.EU bude hrát momentální jednička Challenger ladderu v 5v5 rankedech, čímž má tým zajištěné místo v Coca-Cola Challenger Series.
Výchozí obrázek

Známý americký tým Cloud 9 expanduje do Evropy a to nabráním druhého týmu do svých řad.

Cloud 9 HyperX je v současnosti jedničkou americké scény, která před pár týdny dokonce jednoznačně porazila fnatic v turnaji Battle of the Atlantic, čímž část scény překvapila. Nyní tahle značka míří i do Evropy, když pod tagem C9.EU bude hrát momentální jednička Challenger ladderu v 5v5 rankedech, čímž má tým zajištěné místo v Coca-Cola Challenger Series.

1

V týmu najdeme kvalitní hráče, kteří nejsou ještě tak protřelí kompetitivním hraním. Čtyři z nich jsou v současné době na špici SoloQ Challengeru a pátý do party je účastník posledního světového šampionátu Erih 'Voidle' Sommermann. České scéně ještě bude určitě známý jungler Tri Tin 'k0u' Lam, který v týmových soutěžích debutoval v českých Reason Gaming.

Nynější sestava Cloud 9 HyperX EU:

{#Rumunsko} Andrei 'Odoamne' Pascu – Top Laner
{#Norsko} Tri Tin 'k0u' Lam – Jungler
{#Nizozemsko} Fabian 'Febiven' Diepstraten – Mid Laner
{#Švédsko} Petter 'Hjarnan' Freyschuss – Marksman
{#Estonsko} Erih 'Voidle' Sommermann – Support

Štítky: Cloud 9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.