Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud 9 na All-Stars s CLG Linkem na midu

1. 5. 2014 | 10:47 League of Legends
Smutná zpráva postihla dnes v noci americkou jedničku, tým Cloud 9.UPDATE: Cloud 9 oficiálně oznámili nového náhradníka. Namísto Haie, který se rychle ze svých zdravotních potíží zotavuje, ale stále nebude moci odletět do Paríže, se proti světové elitě ukáže v barvách C9 midař CLG Link.
Výchozí obrázek

Smutná zpráva postihla dnes v noci americkou jedničku, tým Cloud 9.

UPDATE: Cloud 9 oficiálně oznámili nového náhradníka. Namísto Haie, který se rychle ze svých zdravotních potíží zotavuje, ale stále nebude moci odletět do Paríže, se proti světové elitě ukáže v barvách C9 midař CLG Link.


Za necelých čtrnáct dní se v Paříží uskuteční klání All-Stars, kde se ukáží ty nejlepší týmy z celého světa. Mezi osmičkou vyvolených jsou také američtí Cloud 9, kteří prokázali v závěru sezóny výbornou formu. Skvělou fazónu měl také midař C9 Hai 'Hai' Lam, který v play-off NA LCS dominoval s celkovým úžasným KDA ratiem 34.5!

Bohužel dnes prolétla komunitou smutná zpráva. Dle slov majitele Cloud 9 Jacka Etienna Haiovi selhaly plíce. Problém by neměl z hlediska budoucnosti být závažný, ovšem Hai nebude moci s týmem odletěl na blížící se All-Stars. Kdo podle vás zastoupí tohoto talentovaného midaře?

Štítky: Cloud 9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.