Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud 9 nabírají amatérský tým

21. 1. 2014 | 16:08 League of Legends
Americká organizace Cloud 9 se v poslední době opravdu rozrůstá!Teprve před 14 dny se k profesionálnímu americkému týmu přidala i amatérská sekce z Evropy (čtěte: Cloud 9 expandují do Evropy), která se nedávno probojovala do Coke Zero Challenger Series přes tým Heavy Botlane v sestavě s Tomášem 'nardeus' Maršálkem.
Výchozí obrázek

Americká organizace Cloud 9 se v poslední době opravdu rozrůstá!

Teprve před 14 dny se k profesionálnímu americkému týmu přidala i amatérská sekce z Evropy (čtěte: Cloud 9 expandují do Evropy), která se nedávno probojovala do Coke Zero Challenger Series přes tým Heavy Botlane v sestavě s Tomášem 'nardeus' Maršálkem.

0

Třetím týmem do party se stává druhá americká sekce, která podobně jako ta evropská bude brázdit vody Challenger Series. Sestava dosud známá jako The Walking Zed po neúspěchu v promotion series vyměnila marksmana a s přestupem ke Cloud 9, kdy bude tým vystupovat jako Cloud 9 Tempest, přichází také nový support.

Nynější sestava Cloud 9 Tempest:

{#Spojené státy americké} Gabriel 'Yazuki' Ng - Top Laner
{#Spojené státy americké} Kevin 'Kez' Jeon - Jungler
{#Korejská republika} Aaron 'Bischu' Kim - Mid Laner
{#Kanada} Johnny 'Altec' Ru - Marksman
{#Spojené státy americké} Nicolas 'Gleebglarbu' Haddad - Support

Zdroj: Leaguepedia
Štítky: Cloud 9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.