Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud 9 s překvapivou posilou, přichází Slemmy

24. 4. 2016 | 02:05 Counter-Strike 2
Jeden z nejlepších amerických týmů Cloud 9 je konečně zase v plné sestavě, náhradou za fREAKAZOiDa je nepříliš známý hráč Alec 'Slemmy' White.Komunitou kolovala spousta jmen, kdo by mohl sestavu C9 doplnit. Na lavičku byl po nevedeném majoru v Columbusu posazen Ryan 'fREAKAZOiD' Abadir, dosud týmu hostoval například Eric 'adreN' Hoag, dokud se tedy nevrátil do základní sestavy Teamu Liquid.
Výchozí obrázek

Jeden z nejlepších amerických týmů Cloud 9 je konečně zase v plné sestavě, náhradou za fREAKAZOiDa je nepříliš známý hráč Alec 'Slemmy' White.

Komunitou kolovala spousta jmen, kdo by mohl sestavu C9 doplnit. Na lavičku byl po nevedeném majoru v Columbusu posazen Ryan 'fREAKAZOiD' Abadir, dosud týmu hostoval například Eric 'adreN' Hoag, dokud se tedy nevrátil do základní sestavy Teamu Liquid.

Cloud 9 CSGO

Ať už se spekulovalo, tak jméno Alec White, známý jako Slemmy, nepadlo snad jedinkrát. Podobně jako tomu bylo v případě Stewie2k sází Cloud 9 na neokoukanou tvář, pro kterou to bude velká šance ukázat se na scéně, na které debutoval v roce 2014. Slemmy dosud působil v týmu "Without a Roof", se kterým se probojoval do prestižní soutěže ECS Season 1. 

Jak se vyjádřil sám manažer týmu Stunna, tak hlavním důvodem pro podepsání právě Slemmyho je fakt, že právě on je dedikovaným In-Game Leaderem, což je právě to, co týmu chybí. Hráči jako Shroud nebo n0thing se o hráčskou kvailtu postarají a pokud synergie s novým lídrem bude fungovat, Cloud 9 by se opět mohly stát NA týmem číslo jedna.

Aktuální sestava Cloud 9:

{#Spojené státy americké} Tyler 'Skadoodle' Latham
{#Kanada} Michael 'shroud' Grzesiek
{#Spojené státy americké} Jordan 'n0thing' Gilbert
{#Spojené státy americké} Jake 'Stewie2k' Yip
{#Spojené státy americké} Alec 'Slemmy' White

Zdroj: cloud9.gg
Štítky: Cloud 9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.