Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud 9 se světoznámými posilami

10. 5. 2016 | 21:15 League of Legends
Populární americký tým Cloud 9 dnes oficiálně do svých přivítal dvojici známých jmen.
Výchozí obrázek

Populární americký tým Cloud 9 dnes oficiálně do svých přivítal dvojici známých jmen.

O změnách v C9 se spekulovalo prakticky od konce jarního splitu. Již 19. dubna se oficiálně trojice hráčů Balls, Rush, Hai přesunula do druhého týmu působícím v Challenger Series. Ač se to zdá nereálné, tak Rush jako jeden z nejlepších junglerů působících v NA nebude hrát LCS. Pokud by se Challenger týmu Cloud 9 nepodařil postup do LCS, v hlavní sestavě se z jednoho z importovaných hráčů stane rezident a sestava by vypadala opravdu luxusně.

Náhrada za Haie je jasná, již celé jaro čekal na lavičce bývalý hráč Curse Michael 'Bunny FuFuu' Kurylo. Na zbylou dvojici uvolněných pozic již od přesunu Ballse s Rushem do NA CS byli hlavní kandidáti. Řeč je samozřejmě o světovém šampionovi ze třetí sezóny Jung 'Impact' Eon-yeongovi a jako jungler se do ligy vrací William 'Meteos' Hartman. Nová sestava tak vypadá velice nebezpečně na několika frontách.

To však stále není všechno. Ačkoliv to není oficiální, během dnešního dne se objevil leak o příchodu nového kouče, bývalého hráče Azubu Blaze z brzkých sezón kompetitivní scény. Ano, řeč je o Reaperedovi, který před letním splitem hledal nové působiště jako kouč. Pokud se tahle spekulace opravdu naplní, Cloud 9 budou mít v létě jasný cíl, uspět na šampionátu.

Nynější sestava Cloud 9:

{#Korejská republika} Jung 'Impact' Eon-yeong - Top Laner
{#Spojené státy americké} William 'Meteos' Hartman - Jungler
{#Dánsko} Nicolaj 'Jensen' Jensen - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Zachary 'Sneaky' Scuderi - AD Carry
{#Spojené státy americké} Michael 'Bunny FuFuu' Kurylo - Support

Štítky: Cloud 9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.