Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud 9 vítězí ve EUW Winter Invitational

12. 1. 2014 | 19:35 League of Legends
Tento víkend se hrál turnaj pro amatérské celky s názvem Scan EUW Winter Invitational. V turnaji se ukázaly opravdu kvalitní celky a i Česká republika měla svou účast.
Výchozí obrázek

Tento víkend se hrál turnaj pro amatérské celky s názvem Scan EUW Winter Invitational. V turnaji se ukázaly opravdu kvalitní celky a i Česká republika měla svou účast.

Cloud 9 EU {#Evropská unie}
vs.
{#Evropská unie} LOLOLOL
Odoamne {#Rumunsko}
k0u {#Norsko}
Febiven {#Nizozemsko}
Hjärnan {#Švédsko}
Voidle {#Estonsko}
 
{#Švédsko} Jwaow
{#Španělsko} Morden
{#Španělsko} ocelote
{#Francie} Yuuki
{#Francie} Dioud

 

3:1 

Do turnaje pořádané týmem Dignitas bylo pozváno 8 amatérských týmů z EUW Challenger Ladderu. První kolo přineslo pouze jedno překvapení a to překvapení příjemné. Pavel 'Mozilla' Klaban se svým Superteam EU Kappa dokázal porazit Eternity Gaming 2:1 a postoupit do semifinále, kde na ně čekal Ocelotův tým LOLOLOL.

V tomto semifinále se ovšem ukázala zkušenost hráčů jako je Ocelote či Jwaow a poměrem 2:0 se tak hráči LOLOLOL stali prvním finalistou. V druhém semifinále se pak utkali Meet Your Makers, kteří nedávno nedokázali v závěrečném utkání postoupit do LCS, a Cloud 9 EU. I tady vítěz postoupil do finále po dvou hrách a tentokrát to byl tým evropský tým C9.

Finále už se narozdíl od předešlých kol hrálo na tři vítězné hry neboli best-of-five. Tuhle sérii načali vítězně C9, ovšem ve druhé hře se podařilo Ocelotově týmu vyrovnat. To ovšem nepomohlo a Cloud 9 už si nedokázali vzít jedinou další hru a se skórem 3:1 tak triumfují ve Scan EUW Winter Invitational, což týmu přináší 1500 liber. Druhý tým si odnesl liber 750 a třetí se čtvrtým po 375 librách, Mozilla si tak trochu přivydělal.

Štítky: Cloud 9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.