Přejít k hlavnímu obsahu

Cloud 9 získávají do svých řad Korejce

10. 5. 2016 | 21:49 Hearthstone
Známý severoamerický tým Cloud 9 nedávno přišel o jednoho ze svých hráčů. Toho místo však nezůstalo dlouho zet prázdnotou, nýbrž bylo zaplněno velmi kvalitní náhradou.Začněme nejprve tím, proč Cloud 9 přišlo o jednu ze svých hvězd - MaSsana. Konkrétní důvody nebyly veřejnosti plně odkryty, avšak myslím, že můžeme prohlásit, že v tom mělo co dočinění podežření z umělého navyšování počtu diváků na streamovacím kanále MaSsana.
Výchozí obrázek

Známý severoamerický tým Cloud 9 nedávno přišel o jednoho ze svých hráčů. Toho místo však nezůstalo dlouho zet prázdnotou, nýbrž bylo zaplněno velmi kvalitní náhradou.

Začněme nejprve tím, proč Cloud 9 přišlo o jednu ze svých hvězd - MaSsana. Konkrétní důvody nebyly veřejnosti plně odkryty, avšak myslím, že můžeme prohlásit, že v tom mělo co dočinění podežření z umělého navyšování počtu diváků na streamovacím kanále MaSsana.

Ostatní streameři, v čele s Reckfulem, přinesli několik nepřímých důkazů vedoucích k tomu, že MaSsan používal nepovolené viewboty. Posléze dostal MaSsan opakovaně ban na twitchi a když už se ke streamování dostal, měl změněný hlas a nepoužíval videokameru. Navíc, sledovanost jeho kanálu rapidně klesla.

Můžeme tedy spekulovat, že MaSsan, který se turnajů neúčastní a zároveň ztratil exkluzivní pozici streamera, se tak stal pro Cloud 9 neužitečným.

DDaHyoNi

V Cloud 9 se tedy dlouho nerozhlíželi a na MaSsanovu pozici dosadili jiného korejce jménem DDaHyoNi. Ten věří, že Cloud 9 nabídne prostor pro osobní zlepšení a prokázání svých schopností na nejprestižnějších turnajích světa. Cloud 9 je prý jeho vysněným týmem, protože u něj hrají jeho oblíbení profesionáln hráči.

DDaHyoNi však není žádným nováčkem. Na svém kontě už má několik skvělých umístění, přičemž nejprestižnějším je asi vítězství na zimním HCT Asia-Pacific. Popřejme tedy jak Cloud 9, tak i samotnému hráči, aby jejich rozhodnutí o vzájemné spolupráci bylo úspěšné a neslo ovoce.

Současná Hearthstonová sestava CLoud 9 tedy vypadá následovně:

{#Ukrajina} Alexander 'Kolento' Malsh
{#Spojené státy americké} Cong 'StrifeCro' Shu
{#Spojené státy americké} James 'Firebat' Kostesich
{#Německo} Jan 'ek0p' Palys
{#Spojené státy americké} Andrew 'TidesofTime' Biessener
{#Korejská republika} Baek 'DDaHyoNi' Sang-hyeon

Zdroj: Cloud9
Štítky: Cloud 9