Přejít k hlavnímu obsahu

Clutch Gamers hlásí novou posilu. Chappie se přesouvá do Asie

16. 11. 2017 | 14:09 Dota 2
Vladimír "Chappie" Kuzmenko se připojil k asijskému kolektivu Clutch Gamers. Chappie dostal velmi lákovou nabídku od vedení organizace, kterou nemohl jen tak odmítnout. Velmi brzy se připojí k týmu a začne se usilovně připravovat a trénovat na nadcházející turnaje.
Výchozí obrázek

Vladimír "Chappie" Kuzmenko se připojil k asijskému kolektivu Clutch Gamers. Chappie dostal velmi lákovou nabídku od vedení organizace, kterou nemohl jen tak odmítnout. Velmi brzy se připojí k týmu a začne se usilovně připravovat a trénovat na nadcházející turnaje.

Nová posila Clutch Gamers: Vladimír "Chappie" Kuzmenko

Bývalý hráč první pozice (Carry) Team Empire zavítá do teplých filipínských krajů, kde bude nějakou dobu působit. Příchod talentovaného mladíka Vladimíra "Chappie" Kuzmenko má stávající hráče nejen motivovat, ale i posílit. Kromě nové posily si Clutch Gamers budou muset vyměnit in-game role. Vladimír "Chappie" Kuzmenko se přesune na místo kanadského hráče Jia "Jeyo" Madayaga: Carry a Jeyo obsadí třetí pozici: Offlane, kde vystřídá svého bývalého spoluhráče Juna "Bok" Kanehara.

Chappie v Team Empire předváděl kvalitní a stabilní hru, ale na vysněný dotařský turnaj roku: The International 2017 se bohužel nepodíval, jelikož měl problémy s vízem. Všechny potřebné dokumenty byly dodány včas, ale Vladimír musel čekat na poslední rozhodnutí komisaře, to pro něj bohužel nakonec nedopadlo dobře. Team Empire tak odehrál turnaj s Romanem "Resolut1on" Fominkem, který jim pomohl dosáhnout na sdílené 7. až 8 místo, což je moc pěkný výsledek, vzhledem k situaci, ve které se ocitl Empire.

Airat "Silent" Gaziev se po dlouhé době vrací do Team Empire

V nové sezóně padl verdikt, který posunul Chappieho na lavičku a umožnil tím příchod velezkušeného Dota veterána Airata "Silent" Gazieva, který již dříve působil v organizaci. Chappieho stále držela nevypršená smlouva v Empire, ale management obou organizací to šikovně vyřešil a umožnil Chappiemu přestoupit do Clutch Gamers.


Vladimír "Chappie" Kuzmenko dokázal za půlroční působení v Team Empire vyhrát:

  • 1. místo: M.Video Dota2 Open
  • 2. místo: ProDotA Cup Europe #12
  • 2. místo: WellPlay Invitational #6
  • 5. až 6. místo: Dota 2 Asia Championships 2017
  • 2. místo: Mr. Cat Invitational Europe
  • 2. místo: Russian e-Sports Cup 2017
  • 1. místo: OverPower Cup #2
  • 2. místo: World Cyber Arena 2017 Europe Finals

Clutch Gamers vstupují do nové sezóny s následující sestavou:

{#Ruská federace} Vladimir "Chappie" Kuzmenko - Carry
{#Kanada} Jio "Jeyo" Madayag - Offlane
{#Filipíny} Armel Paul "Armel" Tabios - Mid
{#Filipíny} Marvin "Boombacs" Rushton - Support
{#Filipíny} Kenneth "Flysolo" Coloma - Support

Zdroj: facebook.com
Štítky: DotA 2, team empire