Přejít k hlavnímu obsahu

CPL má svůj nový Anti-Cheat

10. 11. 2006 | 20:11 Counter Strike 1.6
Organizace Cyberathlete Professional League zveřejnila svůj nový Anti-Cheat, který bude používán ve všech CAL ligách a také v CPL online kvalifikacích. Tento nový systém, CAL Anti-cheat system (ACS), by měl poskytovat ochranu před cheatingem i v jiných hrách než jen v CS.   V současné době je k dispozici jen "speciální ukázková edice", která je dostupná všem registrovaným členům CAL na www.caleague.com/acs/. Tato verze je zaměřena především na reakce hráčů, podle jejichž odezvy by měl být klient později upraven.
Výchozí obrázek

Organizace Cyberathlete Professional League zveřejnila svůj nový Anti-Cheat, který bude používán ve všech CAL ligách a také v CPL online kvalifikacích. Tento nový systém, CAL Anti-cheat system (ACS), by měl poskytovat ochranu před cheatingem i v jiných hrách než jen v CS.

 


 

V současné době je k dispozici jen "speciální ukázková edice", která je dostupná všem registrovaným členům CAL na www.caleague.com/acs/. Tato verze je zaměřena především na reakce hráčů, podle jejichž odezvy by měl být klient později upraven.

Tento nový software je další součástí iniciativy, která má pozvednout CAL online ligu na profesionálnější úroveň.

ACS bude zařazen do příštího ročníku CAL Counter strike 1.6 a později by měl být pužíván i v jiných hrách.

zdroj: www.meetyourmakers.com