Přejít k hlavnímu obsahu

CREATIVE Rapid Cup - registrace

2. 11. 2007 | 14:19 Counter Strike: Source
Jak jistě víte, v naší Steelseries Clanbase a dalších UG turnajích bojujete o tzv. Rank body, které vám zajistí účast na LAN finále CS:Source soutěží. Vzhledem k tomu, že ClanBase je v plném proudu a první turnaj - Man's Creation Cup končí již tuto neděli, máme pro Vás turnaj další. Tentokrát musí být vše odehráno v poněkud větším tempu, protože kvůli invexu jsme se velmi zdrželi a čeká nás toho ještě mnoho. Kam tím mířím? Tento turnaj bude odehrán pomocí CGS pravidel, takže si na vlastní kůži vyzkoušíme, jak se hraje CSS například v USA. Co všechno CGS pravidla obnáší?
Výchozí obrázek

Jak jistě víte, v naší Steelseries Clanbase a dalších UG turnajích bojujete o tzv. Rank body, které vám zajistí účast na LAN finále CS:Source soutěží. Vzhledem k tomu, že ClanBase je v plném proudu a první turnaj - Man's Creation Cup končí již tuto neděli, máme pro Vás turnaj další.

Tentokrát musí být vše odehráno v poněkud větším tempu, protože kvůli invexu jsme se velmi zdrželi a čeká nás toho ještě mnoho. Kam tím mířím? Tento turnaj bude odehrán pomocí CGS pravidel, takže si na vlastní kůži vyzkoušíme, jak se hraje CSS například v USA. Co všechno CGS pravidla obnáší?

CGS PRAVIDLA:

Roundtime: 1:20
StartMoney: 16000
Systém zápasu: mr9
Prodloužení: mr3 (zde uděláme malou výjímku vzhledem k extrémní nespravedlnosti originálního pravidla náhlé smrti)

MAPLIST:

de_dust2
de_train
de_inferno
de_nuke

Tyto a mnohé další informace + registraci naleznete v této novince v záložce Counter-Strike: Source.