Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO tým opouští Necroraisers

11. 9. 2017 | 21:03 Counter-Strike 2
Organizace Necroraisers se po delší době ocitá bez CS:GO sekce.
Výchozí obrázek

Organizace Necroraisers se po delší době ocitá bez CS:GO sekce.

V letošním roce měl tento herní tým s dlouhou historií ve svých řadách několik různých sekcí, žádná bohužel nevydržela do takové fáze, aby si dokázala vydobýt na domácí scéně nějaké jméno. Příjemným překvapením byla ta poslední s hráči jako MatiK, hones nebo capseN, která se dokázala probojovat do ROG COOL ligy nebo na lance Quietus Day poslat domů tým jako Majestic Lions. Dnešním dnem však i tahle spolupráce končí, tým se z Necroraisers rozhodl odejít.

Opakování je matka moudrosti a bohužel i tento rozchod je způsoben tradičními potížemi. Vedení organizace se nedařilo zajistit partnery pro podporu svých sekcí a hráčům tak nebyly splněny jejich požadavky. Jediným pozitivním faktem je ten, že hráči budou držet při sobě a s dočasným názvem společně nadále hrát a také hledat nové působiště. Postup na MČR je sice nepříliš reálný, ale i tak je tahle sestava sázka na budoucnost, což nám v posledních týdnech hráči ukázali.

Čti rozhovor s waprenem: Na této scéně nejde hrát bez 5 aimerů

Sestava ještě před odchodem z Necroraisers udělala dvě změny. Kvůli nedostatku času nahradil Filipa 'ROCCA' Ročejdla již koncem ROG COOL ligy staronový spoluhráč David 'nAchy' Nacházel. Po skončení ligy tým rozvázal spolupráci s Matějem 'MatiK' Bárou, jehož nahradil nový in-game leader Tomáš 'tremb1' Trembulák. Uvidíme, jak se bude týmu dařit nadále.

Bývalý CS:GO tým Necroraisers:

{#Česká Republika} Lukáš 'capseN' Koláčný
{#Česká Republika} Jan 'hones' Urválek
{#Česká Republika} Tibor 'wapreN' Pavlíček
{#Česká Republika} David 'nAchy' Nacházel
{#Slovenská Republika} 
Tomáš 'tremb1' Trembulák

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.