Přejít k hlavnímu obsahu

CZC.cz chystá půlnoční prodej WoW: Mists of Pandaria

19. 9. 2012 | 11:17 World of Warcraft
V noci 24. září začne v CZC.cz Praha - Muzeum předprodej hry WoW s dárky zdarma World of Warcraft: Mists of Pandaria je nejnovější datadisk k jedné z neznámějších online her, který vychází 25. září 2012. V pražské pobočce CZC.cz v Krakovské ulici začne jeho prodej už o půlnoci z 24. na 25. září. Prvních sto zákazníků dostane navíc triko a plakát s motivem této herní novinky.
Výchozí obrázek

V noci 24. září začne v CZC.cz Praha - Muzeum předprodej hry WoW s dárky zdarma

World of Warcraft: Mists of Pandaria je nejnovější datadisk k jedné z neznámějších online her, který vychází 25. září 2012. V pražské pobočce CZC.cz v Krakovské ulici začne jeho prodej už o půlnoci z 24. na 25. září. Prvních sto zákazníků dostane navíc triko a plakát s motivem této herní novinky.

Kultovní hru World of Warcraft netřeba představovat. Jedná se o hit posledních let v MMORPG hrách. Nejaktuálnější datadisk Mists of Pandaria přináší nový kontinent, rasu pand, povolání mnicha a možnost dosáhnout až 90. úrovně. V exotické zemi Pandaria na hráče čeká také mnoho nových scénářů a questů.

Největší nadšenci hry se mohou díky CZC.cz do Pandarie vydat hned po půlnoci z 24. na 25. září. „Připravili jsme totiž na pražské pobočce u stanice metra Muzeum půlnoční prodej. Každý, kdo si předobjedná datadisk nebo limitovanou edici a zvolí osobní odběr, si hru může vyzvednout hned po zahájení prodeje,“ uvedl marketingový ředitel CZC.cz Marek Šalanda. Dodal, že i v případě, že zákazníci už mají datadisk objednaný s odběrem na jiné pobočce, mohou si hru na půlnočním prodeji vyzvednout. 

Exkluzivní dárky

Zákazníci, kteří se na půlnoční prodej dostaví, získají kromě objednaného datadisku i triko a plakát s motivem World of WarCraft Mists od Pandaria. „Tyto dárky nabízíme k půlnočnímu prodeji momentálně jako jediný prodejce,“ zdůraznil Šalanda. Pobočka CZC.cz v  Krakovské ulici bude otevřená od půlnoci minimálně do jedné hodiny ráno.      

O společnosti CZC.cz:

CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou v České republice. Za 13 let své existence prodal 8 mil. produktů více než 1,8 mil. zákazníků. CZC.cz je držitelem mnoha ocenění a certifikátů, od Křišťálové lupy 2006 a 2007, certifikátů Gold Partner Microsoft či HP až po certifikát výjimečnosti společnosti TÜV SUD Czech či loga SOAP Sdružení na ochranu spotřebitelů.  CZC.cz je ryze česká firma a zaměstnává přes 100 zaměstnanců (více na www.czc.cz). Posláním firmy je pomáhat lidem bezstarostně objevovat a pořizovat si nové technologie.   

Štítky: CZC.CZ