Přejít k hlavnímu obsahu

Další CS1.6 sekce v IPT

5. 11. 2007 | 01:04 Counter Strike 1.6
Klub illusion pictures se zapsal do podvědomí CS 1.6 hráčů mimojiné díky jeho vynikající CS 1.6 sekci, kterou vede hráč Andel. Jeho tým dokázal svou sílu na nedávném Mistrovství České Republiky v PC hrách. Dnes je na pořadu nový přírustek do rodiny IPT! Jak jsem již krátce naznačil v úvodu náš doposud jediný CS 1.6 tým předvedl excelentní výkon na Invex Cupu, kde se umístil na stejném místě jako Defeaters, to znamená na 5. - 6. místě. Krátce po skončení tohoto herního svátku přišla do vedení našeho klubu velmi lukrativní nabídky v podobě dalšího kvalitního Counter Strike 1.6 týmu.
Výchozí obrázek
iptKlub illusion pictures se zapsal do podvědomí CS 1.6 hráčů mimojiné díky jeho vynikající CS 1.6 sekci, kterou vede hráč cze Andel. Jeho tým dokázal svou sílu na nedávném Mistrovství České Republiky v PC hrách. Dnes je na pořadu nový přírustek do rodiny IPT!

Jak jsem již krátce naznačil v úvodu náš doposud jediný CS 1.6 tým předvedl excelentní výkon na Invex Cupu, kde se umístil na stejném místě jako Defeaters, to znamená na 5. - 6. místě. Krátce po skončení tohoto herního svátku přišla do vedení našeho klubu velmi lukrativní nabídky v podobě dalšího kvalitního Counter Strike 1.6 týmu.

Tato stařičká leč stále velmi hraná a oblíbená hra ma zatím svou budoucnost díky široké hráčské komunitě zajištěnou, proto jsme se nebáli do našich řad angažovat druhý tým, který ma pod palcem manažer cze Ondřej "Afinity" Hatlapatka. Tým je složený z velmi kvalitních hráčů. Jen zmíním pár jmen jako cze Adam "Harm" Šumpík, který působil v klanu cze nEophyte či hráč cze David "Dombi" Dombai, který oblékal dres elitního českého celku cze Faberi Bellatores.

Je mi tedy ctí Vám dnes již oficiálně představit nový Counter Strike 1.6 tým v následujícím složení.

 SESTAVA TÝMU

cze Ondřej "Afinity" Hatlapatka (manažer)
cze David "Dombi" Dombai
cze Karel "Carlosator" Polzer
cze Jakub "Strider" Dvořák
cze Josef "Rejma" Dostál
cze Adam "Harm" Šumpík
cze Václav "Sarys" Kazík

Vyjádření Afinityho:

 "Illusion pictures nám nabídlo skvělé zázemí a jméno. Nabídku jsme přijali a jsme velmi zvědaví, jaká bude naše společná spolupráce. Jednání s vedením je velmi příjemné a i já a i Swoff jsme s tím zatím spokojení. Věříme, že obě strany si budeme velmi dobře nápomocny a společně dosáhneme velkých výsledků. I kluci z týmu jsou zatím spokojení a to je hlavní. Přeji vedení ipt pevné nervy, ať to s námi dlouho vydrží a klukům gl and hf. Soupeřům jenom vzkazuji: Pozor, ipt jsou zde! "