Přejít k hlavnímu obsahu

Dan Dinh se stává koučem Cloud 9

29. 10. 2013 | 11:03 League of Legends
Americký LoL tým číslo jedna se pro novou sezónu poohlédl po novém trenérovi.Cloud 9 vlétli na americkou scénu jako hurikán, když po postupu do "summer-splitu" ovládli celou americkou LCS s bilancí 25 výher a pouhých 3 proher. Jasnou pozici jedničky si udrželi také při playoff, když ani ve finále proti TSM neztratili jedinou mapu a získali tak přímou vstupenku do čtvrtfinále Worlds. Tam ovšem narazili na fnatic a bohužel se tak neměli moc šanci ukázat.
Výchozí obrázek

Americký LoL tým číslo jedna se pro novou sezónu poohlédl po novém trenérovi.

Cloud 9 vlétli na americkou scénu jako hurikán, když po postupu do "summer-splitu" ovládli celou americkou LCS s bilancí 25 výher a pouhých 3 proher. Jasnou pozici jedničky si udrželi také při playoff, když ani ve finále proti TSM neztratili jedinou mapu a získali tak přímou vstupenku do čtvrtfinále Worlds. Tam ovšem narazili na fnatic a bohužel se tak neměli moc šanci ukázat.

I tahle prohra na šampionátu možná donutila C9 se poohlednéout po rozšíření řad, konkrétně o kouče. Dnešním dnem se na Twitteru @lolesports objevila překvapivá zpráva, která mluví právě o jménu nového kouče, kterým se stává bratr kapitána a majitele TSM - Dan Dinh.

Tohle jméno může být pro hodně z vás jistě překvapením, protože když TSM oznámili, že do další sezóny budou mít trenéra na full-time job, tak Dan Dinh byl právě jeden z kandidátů, navíc jakožto bratr Reginalda. Ovšem, tím tahle možnost padá a nezbývá nám než jen sledovat, jak si nový trenér Cloud 9 povede a koho v blízké době představí TSM. Skončí Reginald s kariérou?

2

Ještě před začátkem prvního splitu Season 4 americké LCS čeká Cloud 9 první zkouška, která prověří jejich schopnosti a také vliv nového trenéra. Za měsíc se představí na IEM Cologne, kde společně s fnatic jakožto vítězové ankety byli nasazeni přímo do semifinále. Na turnaji je doplní další týmy jako CLG a Gambit Gaming, poslední dvě kvalifikace se prozatím neodehrály.

Nynější sestava Cloud 9:

{#Spojené státy americké} An 'Balls' Le - Top Laner
{#Spojené státy americké} Will 'Meteos' Hartman - Jungler
{#Spojené státy americké} Hai 'Hai' Lam - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Zachary 'Sneaky' Scuderi - AD Carry
{#Spojené státy americké} Daerek 'LemonNation' Hart - Support

{#Spojené státy americké} Daniel 'Dan Dinh' Dinh - Trenér

Zdroj: Twitter @lolesports

Štítky: LCS NA, Cloud 9
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.