Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers posiluje NIO z Aliquis

17. 4. 2018 | 18:14 Counter-Strike 2
Oficiální změnu v sestavě konečně ohlásili Dark Tigers, kteří od V4 Future Sports Festivalu byli pouze ve čtyřech. Tomkeejsova parta konečně sehnala adekvátního pátého střelce a nového odstřelovače v jednom, bohužel i kvůli tomuhle je však někdo jiný před rozpadem, tým Aliquis.V4 FSF byl pro všechny členy DTG životním zážitkem a zdrojem zkušeností do budoucího působení
Výchozí obrázek

Oficiální změnu v sestavě konečně ohlásili Dark Tigers, kteří od V4 Future Sports Festivalu byli pouze ve čtyřech. Tomkeejsova parta konečně sehnala adekvátního pátého střelce a nového odstřelovače v jednom, bohužel i kvůli tomuhle je však někdo jiný před rozpadem, tým Aliquis.

V4 FSF byl pro všechny členy DTG životním zážitkem a zdrojem zkušeností do budoucího působení

Není žádným tajemstvím, že Dark Tigers drželi pospolu ve stejné sestavě primárně kvůli kvalifikaci na bohatě dotovanou akci v Maďarsku, a tak není překvapením, že změna přišla ihned po jejím konci. Z postu hlavního snipera se poroučel Lukáš 'capseN' Koláčný, se kterým si – jak kapitán Tomkeejs v oficiálním vyjádření dodal – tým nerozuměl po hráčské ani lidské stránce. Zatímco capseN byl již předminulý týden představen jako součást nové sekce Gunrunners, hledání nové posily nebylo pro DTG snadné. I tak je ale u konce právě v ten nejlepší čas.

Pár dní po V4 Future Sports Festivalu zkoušel s Dark Tigers střílet jejich kouč z této akce, Erik 'ecko.' Koširer, tato varianta se ale neujala. V jedné z neúspěšných kvalifikací do COOL ligy si za temné tygry zastřílel i Erik 'The eLiVe' Sith, ten však zamířili do Trust.Universe. Problémy však v těchto dnech vyvstaly v řadách Aliquis, odkud se právě DTG podařilo ulovit velice zajímavou posilu. Dominik 'NIO' Maxián za poslední měsíce prošel celou řadou zajímavých týmů, ale právě po boku Tomkeejse a EYA před dvěma lety prorazil na scéně v barvách Inside Games.

Po dvou letech se cesty NIA (druhý), EYA (třetí) a Tomkeejse (pátý zleva) opět střetávají

S nejkvalitnější možnou posilou, jakou si dle slov kapitána mohl tým přát, vstoupí již tuto středu Dark Tigers do jarní sezóny Hitpoint Masters, kam se probojoval skrze kvalifikaci. V COOL lize je sice neuvidíme, ale DTG aktivně bojují i o místenku na Jarní MČR sklizni, takže věříme, že na důležitých eventech první poloviny letošní sezóny nebude bronzový tým MČR 2017 chybět.

Posílená sestava Dark Tigers vypadá následovně:

{#Česká Republika} Tomáš 'tomkeejs' Tomka
{#Česká Republika} Ondřej 'EYO' Šťastný
{#Česká Republika} Luboš 'Tusi' Tusjak
{#Česká Republika} Sebastian 'beastik' Daňo
{#Slovenská Republika} Dominik 'NIO' Maxian

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.