Přejít k hlavnímu obsahu

DEFEATERS končí v play off Eurocupu XV

19. 6. 2007 | 17:20 Counter Strike: Source
V noci ze včerejška na dnešek se hrál zápas LB play off patnáctého Eurocupu mezi týmy Kaozz Gaming a DEFEATERS. DEFEATERS nastoupili v naprosto nové sestavě, což se dost promítlo do výsledku zápasu - DEFEATERS (možná pro někoho trochu překvapivě) v Eurocupu končí.  Po nějakých technických potížích se execnul config + lo3 a šlo se na nože. sneixovi se nějak povedlo na dustu2 zaspat na spawnu a tak byli Kaozz vpušrěni až na skutečnou "dlouhou," kde ovšem mají T nepoměrně větší výhodu, než kdyby je DFS udrželi v šachu u "baráku" na dlouhou. Kz tyto nože vyhráli a první mapou bude de_inferno, kde DEFEATERS začali za CT.
Výchozí obrázek

V noci ze včerejška na dnešek se hrál zápas LB play off patnáctého Eurocupu mezi týmy eu Kaozz Gaming a svk DEFEATERS. DEFEATERS nastoupili v naprosto nové sestavě, což se dost promítlo do výsledku zápasu - DEFEATERS (možná pro někoho trochu překvapivě) v Eurocupu končí.

 
Po nějakých technických potížích se execnul config + lo3 a šlo se na nože.
cze sneixovi se nějak povedlo na dustu2 zaspat na spawnu a tak byli Kaozz vpušrěni až na skutečnou "dlouhou," kde ovšem mají T nepoměrně větší výhodu, než kdyby je DFS udrželi v šachu u "baráku" na dlouhou. Kz tyto nože vyhráli a první mapou bude de_inferno, kde DEFEATERS začali za CT.

Za CT předvedli DEFEATERS nadstandartní výkon. Hlavně bych zde pochválil
cze sneixe a cze storma, kteří fontánu drželi opravdu skvěle a byla radost se na jejich souhru dívat. Kz se nakonec podařilo dát pouze tři body a za CT nastupují za lehce nepříznivého stavu: 12-3.
Za T hra DEFEATERS nebyla dobrá. Bohužel se tvrdě projevila nedostatečná sehranost týmu. DFS byli schopní dát dva body a poté měli ještě asi sedm kol na to, aby uhráli alespoň jeden bod a tím pádem remízu, bohužel pro ně se to nepodařilo a první mapa končí výsledkem 14-16 v prospěch Kaozz Gaming.


Druhou mapou byl de_dust2. DEFEATERS opět začínají za CT. Po prvním kole většina specatorů musela nevěřícně hledět na cze bazyho, který měl buď štěstí, nebo "to vyžral," popřípadě to byl projev skillu - tak jako tak, bazy dal ace a také defusl bombu, takže do druhého kola vyrážel se skóre 8:0. DEFEATERS opět podali velmi pěkný výkon a za T startují za stavu 11-4.
Díky tomu, že DFS za T vyhráli pistol round, získávají rychlé tři body. Pak se začali trochu trápit, avšak podařilo se jim zbylé dva potřebné body uhrát a celkově mapu vyhráli 16-8.


Podle pravidel Eurocupu v tomto případě (stav 1-1 na mapy) nerozhoduje skóre map, ale bude se hrát mapa třetí. V tomto případě šlo o mapu de_cpl_mill, která je ovšem docela těžká, pokud tým není dobře sehraný. Bohužel se očekávání potvrdilo a DEFEATERS nebyli již schopní tuto mapu vyhrát. 16-9 pro Kz.


Tím pádem "dyfítři" končí v play off Eurocupu. GL do budoucnosti. Chtěl bych také vyzvednout hru klanu Kaozz Gaming, který jsem lehce podcenil, avšak jejich výkon byl až na několik chyb velmi pěkný. Pánové z Defiance se ukázali opravdu skvěle a to hlavně na infernu za CT, kdy skutečne rulovali mapě. Jakmile se klan sehraje, hodně o nich uslyšíme. Tuto noc jejich výkon ovšem bohužel nestačil.


Udělal jsem stručný rozhovor se cze sneixem:


Ahoj Karlíku. Jen pro zopakování - jak dlouho jste se stormem u DFS?

Čau. Se stormem sme oficiálně u dfs od neděle , ale samozřejmě se o tom mluvilo a řešilo docela dlouho .


Co říkáš včerejšímu zápasu, jak jsi spokojen s výkonem týmu? A tvůj názor na výsledek?

Tak po tomto zápas mam více než dobrej pocit, sice sme nedokázali postoupit , ale nebyl čas na dostatečnou přípravu . Inferno jsme si spolu zahráli snad po druhé a za CT se nam docela dařilo, T strana byla mnohem težší . Improvizací se nám podařilo dát 2 body , bohužel 3. potřebnej bodík jsme už neurvali. Aspoň k postupové remíze. dust2 byl zcela v naší režii . Samozřejmě jsme ji neměli nabocenou do detailu, ale odehráli jsme na ní vyrovnaný zápasy se skvělými týmy, takže jsme si dost věřili, a také sme ji zvládli . Třetí mapa po těžkým škrtání byla mill. Na této mapě jsme sehráli pár zápasů a docela se nam dařilo , bohužel po vyhraných nožích sme "pickli" CT stranu, ale v průběhu zápasu jsme zjistili, že T strana by nám šla lépe a tím více znervózněli soupeře..ale realita byla jiná a za CT jsme od nich dostávali těžky kapky!, na pár kol jsme se ještě zmohli, tuším 3 za CT.. za T sme začli konečně něco dávat, ale po pár kolech prokouli náš default, a tím ukončili nase cpl taktiky a tak celej trojzapas.


Jak se ti s DEFEATERS hraje?

Tak odcházel jsem vlastně kvůli stormovi a jen trošku kvůli mně, a myslel jsem, že si s nimi nebudu rozumět, ale opak byl pravdou .. všichni jsou naprosto v pohodě a často se při zápasu nasmějem. Takze odpověď je "hraje se mi dobře."


Co si myslíš, že je potřeba do budoucna vylepšit?

Dopilovat všechny taktiky a bude nám dobře. :)


Jak ti vydělává továrna na čokoládu? Můžeš prozradit čistý zisk z minulého roku?

Továrna je ve skvělém stavu, ale je mi líto - finance zveřejňovat nemůžu... Možná za mírný příplatek. :D

OK, tak nic. Díky za rozhovor.