Přejít k hlavnímu obsahu

DEFEATERS strikes back!

18. 6. 2007 | 17:30 Counter Strike: Source
Opravdu jste věřili, že by tak skvělý tým jakým byli DEFEATERS mohl skončit? Pokud ne, zde pro vás máme exkluzivní informace, jaké je a bude pokračování DEFEATERS ságy na Evropském kolbišti. Čtěte dále...
Výchozí obrázek


Opravdu jste věřili, že by tak skvělý tým jakým byli DEFEATERS mohl skončit? Pokud ne, zde pro vás máme exkluzivní informace, jaké je a bude pokračování DEFEATERS ságy na Evropském kolbišti. Čtěte dále...

Není tomu tak dávno, co jsme dávali sbohem problémy zmítané sestavě týmu DEFEATERS. Základ kolem .PhPka a UNa se potýkal s motivačními i osobními problémy, což nakonec dospělo až k rozpadnutí sekce. Hráči si šli svou vlastní cestou. pR, elektrika a možná i matez zakotvili u SkyRiders, UN a .PhP přibrali bazyho a snažili se obnovit zašlou slávu týmu ERAISERS.

Ovšem zatímco u Sky šlo vše v pořádku u ERS se stále vyskytovali problémy. Tým, který měl jisté jenom tři hráče stále nemohl najít další dva do party. Zkoušeli mnoho známých jmen, v jejich hledáčku byl například i oskar z inteRaction, Ninja a Mr.Hanz tehdy z Magic Balloons nebo maddy z NecroRaisers. Ovšem s nikdo z nich jim příliš nevyhovoval.

Poslední možností, kde sehnat kvalitní hráče byl tým defiance, který momentálně vládne české scéně. Původní zprávy o tom, že někteří hráči kategoricky odmítli připojení se k ERS se nakonec ukázaly jako liché. Po určitých problémech v týmu, klasicky charakterizované jako problémy s komunikací mezi členy a motivační problém, tento tým opustili Storm a sneix a připojili se k ERS.

Bylo jasné, že tento mladý tým s neuvěřitelným potenciálem bude potřebovat určité zazemí. Zde se zřejmě naskytla možnost přejít opět pod DEFEATERS, což nakonec tento tým udělal.

Sestava DEFEATERS.css:

Marek ".PhP" Kádek
Martin "UN Soldier" Stehlík
Adam "bazy" Kaplár
Karel "sneix" Pavlica
Daniel "STR" Ladra
Milan "DZL" Lupač (manažer & backup v jednom nicku)


Za celý portál united-games.cz přejeme hodně štěstí!

PS: Takováhle změna se samozřejmě neobejde bez pořádného rozhovoru. Ten nám poskytl Daniel "STR" Ladra, dříve hráč defiance.

Rozhovor:

UG: Ahoj Storme, sice jsme tu info o Tobě nedávno měli, ale napiš nám něco o sobě.

STR: Zdar, vlastním jménem se jmenuji Daniel Ladra, je mi 17 a studuju na střední průmyslové škole Panská - konkrétně technické lyceum. Jestli mě vůbec někdo zná tak nejspíše pod přezdívkou STR :-D! Css hraju klanově zhruba od Prosince 2005. Moje působení až do dneška nepřesáhlo hranice klanu defiance!

UG: Co se odehrávalo v posledních týdnech u Tvého, nyní již bývalého týmu - defiance. Byli jste přece oficiálně ti nejlepší a najednou dva odcházíte.

STR: Defiance byl ten nejlepší tým a parta lidí co jsem měl možnost poznat. Málo kdy mi někdo přilne tak k srdci jako oni. Od jisté chvíle ale začala naše hra nabírat směr, kterým jsem se ubírat nechtěl. Často jsme se hádali kvůli zbytečnostem a ztrácely body pro nic. Nálada ve spoustě zápasů upadala a morálka šla až na dno. Myslím, že každý potvrdí, že jsem tým psychicky hodněkrát podržel, ale člověk už má někdy prostě dost. Tudíž můj odchod nemá nic společného s kvalitami hráčů, nýbrž jen herním nadšením a náladou, která na mě v poslední době dost tvrdě dosedla a rozhodl jsem se odejít. Můj záměr byl tým nechat ve 4 aby dále pokračoval jen s malými změnami, ale sneix se rozhodl dál pokračovat se mnou i přesto, že ostatní má také rád. Chtěl bych klukům popřát hodně štěstí a jsem rád, že to vzali tak jak to je a děkuju jim za všechno!

UG: Odcházel si rovnou s vědomím, že se připojíš k ERAISERS nebo si v té chvíli netušil co bude dál?

STR: Můj záměr odejít jen podpořilo to, že eraisers sháněli hráče a už delší dobu jsem s nimi hrál. Fajn parta lidí. Super nálada a motivace, to byl důvod proč jsem zvolil eraisers. Pokud by tu nebyli oni pravděpodobně bych si dal přes prázdniny pauzu.

UG: Jak zareagoval tvůj bývalý tým na tuto změnu? Přecejenom existují věci jako friends, takže určitě museli vidět Váš zvýšený výskyt s novými spoluhráči ve hře.

STR: Nikdy bych se neprezentoval jako někdo neupřímnej a neférovej. Narovinu jsem řekl klukům jak se to to má a všechno jsme prodiskutovali. S eraisers jsme hrávali desitky mixů, takže každý vědel, že s nimi hraju. Jen mě trochu zamrzelo, že se to WT a frost dozvěděli dřiv než jsem měl možnost jim to říct sám, ale nepostavil jsem je před hotovou věc. Jsou to dobrý kamarádi a jsem moc rád jak to vzali, že mě pochopili a podpořili, udělal bych to samé. S podobnou věcí jsme se velmi nedávno potýkali a kluci to tak trochu čekali. Samozřejmě byli zklamaní, ale člověk asi nemůže čekat, že by se smáli...

UG: Teď pro vás začíná nová éra s novými a po celé Evropě známými spoluhráči. Jak se ti s nimi hraje a jaké jsou vaše cíle?

STR: O to jak známi moji spoluhráči jsou mi v žádném případě nejde. Je to samozřejmě plus a nejspíše nám to umožní (díky značné popularitě defeaters) jít si zahrát nějaký kvalitní Invite, ale "sláva" by pro mě nikdy nebyl důvod ke změně týmu. Co jsme zatím měli šanci hraje se nám spolu skvěle, důležité je, že každý hráč má dobré individuální kvality a mozek, což by nám mělo umožnit rychle měnit styl hry a přizpůsobit se. To je dneska klíč k vítěztví. Cíle nelimitujeme, ale v současné době nejsem schopý říct jak na tom reálně budeme, to ukáže čas.

UG: Vaši sílu okusila už například adastra a myslím si, že by vás pochválili. Jak to vidíte přes prázdniny? Přecijen většina hráčů považuje prázdniny za výbornou příležitost vzít si "dovolenou od PC". Jak to bude u vás?

STR: No koukám, že v čekování friends jsi přeborník :-D! Pár pcw už jsme odehráli, ale vždycky je co zlepšovat. Najít správnou taktiku, rozložení sil a ty nejlepší pozice pro každýho to je alchimie a může to někdy zabrat týdny i měsíce. Co se týče prázdnin a "dovoléné od PC" tu samozřejmě nikomu neodepřeme, jsme pořád lidi:-D! Ale naše snaha bude samožřejmě být aktivní a spousta týmů včetně nás vídí prázdniny jako šanci získat náskok před ostatními, hráči jsou dneska tak vyrovnání, že nechytit se takové šance by byla hloupost!

UG Zjistil sem to náhodou, když sem Karla (sneixe) volal na mix :D Připojuji se k přání všeho nejlepšího do budoucna a doufám, že se někdy potkáme v zápase. Chtěl bys někoho pozdravit? :)

STR: To ti tak budu věřit:-D! Díky jak za přání tak za čas. Pozdravit bych chtěl hlavně kluky z defiance - pohodáře anyXe, ničitele WT, manažera Vinzza a toho největšího maníka co jsem kdy poznal, fRosta! Chci jim hlavně popřát hodně štěstí, ať najdou fajn hráče a lidi co vydrží! Snad se někdy uvidíme nad šálkem piva:-D! A ještě jednou díky kluci!

UG: Tak dík za důvěru, no :D. Díky za Tvůj čas a ahoj! :)

STR: Zdarec!

picture by maddy