Přejít k hlavnímu obsahu

Defiance.css: koniec!

25. 7. 2007 | 11:33 Counter Strike: Source
Dnes ráno sa na webe úspešného clanu Defiance objavila novinka o ich CS:Source squade. Zodpovela zopár otázok, ktoré sa šepkali v css komunite už pár týždňou. Ja som tieto otázky položil tomu najpovolanejšiemu: Kamikzi: Čau. Už pár týdnů se v source scéne šepká o problémech medzi css sekcí a vedením defiance. Ku příkladu hraní finále PG ligy bez clantagu a tak. Dnes byla na vašem webu postnutá kratičká newska o tom, že se distancujete od jakéhokoli hraní tímu pod vedením WT_ a odkazujete ostatním hráčům, že jejich hraní pod vašim clantagem mají ignorovat. Mohl bys nám trochu přiblížit co se stalo?
Výchozí obrázek

Dnes ráno sa na webe úspešného clanu cze Defiance objavila novinka o ich CS:Source squade. Zodpovela zopár otázok, ktoré sa šepkali v css komunite už pár týždňou. Ja som tieto otázky položil tomu najpovolanejšiemu:

Kamikzi: Čau. Už pár týdnů se v source scéne šepká o problémech medzi css sekcí a vedením defiance. Ku příkladu hraní finále PG ligy bez clantagu a tak. Dnes byla na vašem webu postnutá kratičká newska o tom, že se distancujete od jakéhokoli hraní tímu pod vedením WT_ a odkazujete ostatním hráčům, že jejich hraní pod vašim clantagem mají ignorovat. Mohl bys nám trochu přiblížit co se stalo?

cze Vinzzo: V zásadě tu nebyly žádné problémy a squad odešel v dobrém. Ovšem v poslední době se jejich chování dost změnilo a náš klub s nima nadále nechce mít absolutně nic společného. Těch okolností je tu víc a nemůžu je všechny detailně popisovat, tak aby je pochopil každý čtenář.

Kamikzi: Jak vidíš budoucnost css ve vašem clanu. Chystáte ješte spoluráci s nějakým clanem nebo se chcete soustředit na podporu vášho CoD squadu?

cze Vinzzo: Abych pravdu řekl tak budoucnost vidím hodně černě... Neřekl bych, že v současné době v ČR existuje tým, který by adekvátně nahradil původní Defiance.css.

Kamikzi: Držím palce do budoucna a doufám, že se vám podaří najít kvalitní náhradu, která bude minimálně stejně dobrá jak poslední tím.

cze Vinzzo: Díky, měj se

Posledná zostava Defiance.css:

cze warriorT
cze frost
svk anonymousX
cze ninja
cze dRagen

Dúfam, že toto nie je posledná kapitola CS: Source v tomto clane a že v najbližšej dobe zase budeme počuť o ich víťazstvách.

Zdroj: defiance.cz

Live in peace, die with smile!

GL & HF