Přejít k hlavnímu obsahu

defs vítězí na portugalské WCG kvalifikaci

2. 10. 2011 | 23:21 Counter Strike 1.6
Poté, co Defining Stars vyhráli národní kvalifikaci na ESWC si do svého kalendáře můžou zapsat další turnaj - World Cyber Games v jihohorejském Busanu.Začalo se na mapě de_nuke, kde k1ck začínali za favorizovanou CT stranu. Využít lepšího postavení se jim také povedlo, protože než se týmy prohodily, v tabulce bylo skóre 10:5 pro k1ck. Defs ale morálka nespadla a první mapu si připsali s výsledkem 16:14.
Výchozí obrázek

Poté, co Defining Stars vyhráli národní kvalifikaci na ESWC si do svého kalendáře můžou zapsat další turnaj - World Cyber Games v jihohorejském Busanu.

Začalo se na mapě de_nuke, kde k1ck začínali za favorizovanou CT stranu. Využít lepšího postavení se jim také povedlo, protože než se týmy prohodily, v tabulce bylo skóre 10:5 pro k1ck. Defs ale morálka nespadla a první mapu si připsali s výsledkem 16:14.

Na druhé mapě de_dust2 se od portugalské AWP hvězdy Ricarda 'fox' Pacheca očekávaly velké věci, nakonec to ale byl hráč defs Tiago 'dzt' Gonçalves, který rozhodoval kola svou zelenou zbraní.

Začínajíc za horší CT stranu se Defining Stars zápasu nebáli, protože neměli problémy odrážet útoky svých oponentů a do druhé půle přešli se skóre 11:4. Ani za teroristy defs nechybovali a po pistolkovém kole už bylo takřka rozhodnuto. k1ck se povedlo dát už jen jeden bod a tým okolo Gonçalvese se už mohl radovat z vítězství i na druhé mapě, tentokrát s daleko jasnějším výsledkem 16:5 a tým Defining Stars se tak připojuje na seznam účastníků World Cyber Games 2011.

Sestava Defining Stars na WCG 2011:

{#Portugalsko} Tiago 'dzt' Gonçalves
{#Portugalsko} Ricardo 'rmn' Oliveira
{#Portugalsko} André 'keznitt' Morais
{#Portugalsko} João 'DARKY' Ribeiro
{#Portugalsko} João 'ehz' Monteiro

Seznam kvalifikovaných na WCG 2011:

{#Portugalsko} Defining Stars
{#Srbsko} BGDonLINE
{#Česká Republika} eSuba
{#Dánsko} mTw
{#Švédsko} SK Gaming
{#Švédsko} fnatic
{#Ruská federace} Moscow Five
{#Čína} TyLoo
{#Bělorusko} N38-26F
{#Korejská republika} project_kr
{#Azerbajdžán} FiRENATION
{#Rumunsko} IGG

{#Francie} eSahara
{#Bulharsko} HSBG
{#Makedonie} ENTiTY
{#Ukrajina} KerchNET

{#Ukrajina} DTS