Přejít k hlavnímu obsahu

de_tuscan konečně i v CS:GO

14. 9. 2014 | 21:33 Counter-Strike 2
Po dlouhých dvou letech čekání se komunita dočkala. Colin 'Brute' Volrath konečně vydal oficiální verzi mapy Tuscan pro CS:GO.Původním plánem Volratha bylo vydat mapu před DreamHack Winter 2012, což ovšem úplně neklaplo. Proto se komunita rozhodla vzít osud do svých rukou a vzešla z toho poměrně zdařilá předělávka originální mapy, která se nazývá de_toscan (viz článek z minulého roku).
Výchozí obrázek

Po dlouhých dvou letech čekání se komunita dočkala. Colin 'Brute' Volrath konečně vydal oficiální verzi mapy Tuscan pro CS:GO.

Původním plánem Volratha bylo vydat mapu před DreamHack Winter 2012, což ovšem úplně neklaplo. Proto se komunita rozhodla vzít osud do svých rukou a vzešla z toho poměrně zdařilá předělávka originální mapy, která se nazývá de_toscan (viz článek z minulého roku).

Volrathova reakce na tuto mapu byla veskrze negativní, dokonce obviňoval autory z vykrádání jeho díla, což je poněkud směšné, pokud vezmeme v potaz, že „jeho“ Tuscan je předělávkou de_cpl_mill.

Vydání beta verze je nicméně velkým překvapením, spousta lidí očekávala její vydání společně s Half-Life 3. Volrath ale mapu dokončil a stáhnout si ji můžete na Steam Workshopu

de_tuscan
de_tuscan je konečně venku

Momentálně mapa obsahuje poměrně dost chyb a nesrovnalostí, které budou – doufejme – brzy opraveny. 

Pokud budou všechny mušky i mouchy vychytány a Tuscan splní všechna kritéria pro „operační“ mapy, můžeme se ho dočkat v další operaci. Ta současná, Breakout, končí již 2. října.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Brute, de_tuscan