Přejít k hlavnímu obsahu

DH Malmö Qual.: HR končí po porážce s dignitas

20. 3. 2016 | 15:28 Counter-Strike 2
HellRaisers se probojovali do užší částí kvalifikace na DreamHack Masters Malmö 2016. V sestavě HR po příchodu queztona převládá slovenská krev, doplněna oskarem a ANGE1.UPDATE #1:
Výchozí obrázek

HellRaisers se probojovali do užší částí kvalifikace na DreamHack Masters Malmö 2016. V sestavě HR po příchodu queztona převládá slovenská krev, doplněna oskarem a ANGE1.

UPDATE #1:

Dignitas si vybrali trochu překvapivě T stranu po vyhraných nožích. Bohužel v prvním kole dokázal tenzki vyhrát situaci 1v3. Dignitas dokázali vyhrát i další 4 kola, ale za stavu 5:0 pro dignitas se HR vzchopili hlavě díky dobrému výkonu queztona, který dokázal vyhrát i 1v3 clutch, dokázali otočit první stranu na 9:6 v jejich prospěch. HR po vyhraném pistolkovém kole s pouze jedním zaváháním dokázali dovést první mapu do konečného výsledku 16:7, hlavně díky famoznímu výkonu queztona, který si připsal 32 fragů. Druhá mapa bude de_overpass a případně třetí bude de_mirage.

Na overpass bohužel dignitas vletěli na HR a brzo získali vysoký náskok, když T stranu dokázali vyhrát 11:4, a když se HR zmohli za T stranu pouze na jeden bod, tak dignitas vyhráli druhou mapu 16:5.

Třetí mapa mirage bohužel pro HR probíhala podobně jako overpass. První strana skončila 11:4 ve prospěch dignitas a za druhou stranu už nepustili ani bod. Overpass tedy skončila 16:4 pro dignitas. Dignitas tak vyhráli 2:1 na mapy a opět vyřadili HR z kvalifikace.

 

 


 

HellRaisers se do uzavřené části kvalifikace probojovali přes otevřenou kvalifikaci po pěti vyhraných zápasech v bo1. V druhé části kvaliface týmy, které se probojovaly přes otevřené kvalifikace doplní osm nasazených týmů. Všechny zápasy v uzavřené částí kvalifikace budou ve formát bo3. Z kvalifikace postoupí dva týmy na hlavní turnaj. V první kvalifikaci naneštěstí eSuba vypadla s G2 a skončila tak v prvním kole uzavřené části.

Hlavní turnaj se bude konat ve švédském městě Malmö a bude mít prizepool v hodnotě 250 tisíc dolarů. Turnaj se bude konat od 12. do 17. dubna 2016 a nebudou na něm chybět TOP týmy jako fnatic, Na´Vi, Astralis, Luminosity a další.

V prvním kole uzavřené části kvalifikace HR porazili Gambit jednoznačně 2:0 na mapy po výhrách na mapách dust2 16:5 a cache také 16:5. V dalším kole se HR utkají s těžším soupeřem a to dánskými Dignitas, se kterými prohráli v kvalifikaci na DH Open Leipzig, nyní mají možnost odplaty. Bude se hrát o postup do seminifinále.

 

HellRaisers {#Slovenská Republika}
vs.
{#Dánsko} Dignitas
Zero {#Slovenská Republika}
STYKO {#Slovenská Republika}
ANGE1 {#Ukrajina}
queztone {#Slovenská Republika}
oskar {#Česká Republika}
 
{#Dánsko} k0nfig
{#Dánsko} MSL
{#Dánsko} tenzki
{#Bulharsko} RUBINO
{#Dánsko} Kjaerbye
 
20.03.2016, 14:45
 STREAM: {#Slovenská Republika} TVDev1
 
 



Zdroj: HLTV.org